Ontwerp zelf uw hoogglans schuifdeuren met de configurator

Acryl hoogglans schuifdeuren geven uw schuifdeurkast een moderne, luxe uitstraling. Hoogglans schuifdeurkasten passen perfect in een modern design interieur.

Acryl hoogglans schuifdeuren van goede kwaliteit

Onze acryl hoogglans schuifdeuren zijn voorzien van een hoogwaardige acryl toplaag, die de schuifdeuren zo’n luxe uitstraling geeft. De schuifdeuren zijn verkrijgbaar mét of zonder grepen. Onze Duitse fabrikant staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, een perfecte afwerking en de beste boven- en ondergeleiders waardoor de schuifdeuren soepel schuiven.

Tip: Acryl hoogglans schuifdeuren zijn zeer populair bij garderobekasten.

Acryl hoogglans schuifdeuren in diverse kleuren

Hoogglans schuifdeuren met acryl toplaag zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:
  • wit
  • helder wit
  • lichtvanille
  • rood
  • zwart
  • zilver metallic
  • champagne metallic
  • graphit metallic

U kunt bij ons uw kast op maat volledig laten aansluiten bij de rest van uw interieur. Dit doet u ook met behulp van de kleur.

Acryl hoogglans schuifdeurkast voor een scherpe prijs

Net zoals bij alle andere schuifdeuren profiteert u ook bij deze acryl hoogglans schuifdeuren van onze scherpe prijzen. Wilt u zo’n hoogglans schuifdeurkast in één van onze configurators samenstellen, selecteer dan de optie ‘landhuisdeuren modern’. Ook de acryl hoogglans schuifdeurkast heeft beschikking over een schuifdeur op maat. U kunt ook een offerte aanvragen waarin u uw wensen omschrijft. U ontvangt dan zo snel mogelijk een offerte op maat. Een belangrijk onderdeel van de acryl hoogglans schuifdeurkasten is natuurlijk de railset. Zorg dat deze de goede afmetingen hebben wanneer u een schuifdeur samenstelt. U kunt ook inbouwkasten maken met acryl hoogglans schuifdeuren. 

Wilt u de acryl hoogglans schuifdeuren eerst zien? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms (in Purmerend of Hoofddorp). Daar ziet u een kastopstelling, waarin deze hoogglans schuifdeuren zijn toegepast. U kunt dan ook de verschillende handgrepen bekijken, waarmee u de schuifdeuren kunt afstemmen op uw woonstijl. Ook op zoek naar een schuifdeur voor een hoekkast, bekijk dan eens de schuifdeuren voor hoekkast pagina. 

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019kastengigant.nl