Barndeuren

KIES DE JUISTE BARNSCHUIFDEUREN VOOR ÚW INTERIEUR

Geef uw woning een landelijke uitstraling met een Barn stijldeur. De natuurlijke en robuuste uitstraling komt duidelijk naar voren en geeft een rustieke twist aan uw woonstijl. De Barn stijldeur is perfect te combineren met stoere industriële grepen wat het effect van de uitstraling versterkt.

Stel uw Barnschuifdeuren samen

Een op maat gemaakte stijldeur van Raffito is een absolute meerwaarde voor uw woning. Door de strakke vormgeving en stijlvolle frezing in de deur, wordt het karakter gekenmerkt. Binnen de uitgebreide collectie van Raffito vindt u ook de stijlen klassieke en moderne stijldeuren. Iedere stijl heeft een ander karakter, waarbij de combinatie van deurmodel, kleur en accessoires naadloos aansluiten bij elke woonstijl.

Combineren met de Barn binnendeuren van CanDo

Op onze website Deurengigant.nl bieden we de Barn binnendeuren van CanDo aan. De barnschuifdeuren van Raffito zijn in samenwerking met CanDo ontworpen om een perfecte afstemming in uw interieur te realiseren. Bij de binnendeuren kunt u met behulp van roedepakketten zelf de gewenste uittraling krijgen. Bij de schuifdeuren dient u vooraf uw keuze te maken.

copyright © 2017 kastengigant.nl