Schuifdeur als scheidingswand

Wilt u een gedeelte van uw woonkamer gebruiken als speelkamer of werkhoek? Of de wasmachine en uw poetsspullen aan het zicht onttrekken in een bijkeuken. Met een mooie schuifdeurwand verdeelt u uw ruimte gemakkelijk en snel.

Schuifdeurwand voor elk interieur

U kunt de schuifdeuren van uw scheidingswand volledig afstemmen op uw interieur. De acryl hoogglans schuifdeuren passen perfect in een ultramodern interieur. Met de stijldeuren kunt u alle kanten op: landelijk, tijdloos of modern. En bij de veelzijdige meervlaksdeuren kunt u verschillende materialen (glas, hout, spiegel) combineren naar uw eigen smaak en woonstijl.

Afwerking van uw schuifwand als scheidingswand

Voor een mooie afwerking van uw schuifdeurwand kiest u natuurlijk ook grepen, omlijstingen, kleuren en materialen die perfect passen bij uw stijl en inrichting. Wilt u uw ruimte groter laten lijken? Kies dan een spiegel als deurvulling.

Tip: Een inloopkast kan ook handig zijn om de ruimte in een kamer optimaal te benutten.

Schuifdeur advies voor een mooie scheidingswand

Bij het samenstellen van een mooie scheidingswand zijn details erg belangrijk. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat de achterkant van een glazen deurvulling is voorzien van een veiligheidsfolie, waardoor de achterkant niet dezelfde uitstraling heeft als de voorkant. Bij een houten deurvulling is de achterkant meestal hetzelfde als de voorkant. Dit kan soms afwijken. Vraag dit dus altijd even bij ons na.

U kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk advies inclusief inmeetservice. Onze adviseur komt dan bij u thuis om de ruimte op te meten én om u te adviseren over alle mogelijkheden. Hij adviseert u ook over de mogelijkheden met betrekking tot schuifdeursystemen.

Montageservice scheidingswand met schuifdeuren

Als u dat wilt, kunt u de scheidingswand zelf plaatsen. Bij alle schuifdeuren zit een duidelijke montagehandleiding. Wilt u dat niet? Dan kunt u de montage van uw schuifkast overlaten aan onze monteurs. Zij zorgen er voor dat uw schuifwand vakkundig en snel wordt geplaatst. Misschien is een inbouwkast op maat ook iets voor u!

copyright © 2017 kastengigant.nl