Schuifdeuren onder een schuin dak

Een schuifdeurkast onder een schuin dak? Schuifdeuren voor een zolderkast? Dat is geen probleem. Wij maken alles op maat. Ook uw schuine schuifdeuren!

Schuifdeuren voor elke schuine wand

Voor kasten met een schuine zijkant schuinen wij uw schuifdeuren op maat af. U hoeft alleen maar de schuifdeuren te kiezen die het beste passen bij uw interieur. De acryl hoogglans schuifdeuren passen perfect in een trendy interieur. Met de stijldeuren kunt u alle kanten op: klassiek, tijdloos of modern. En bij de veelzijdige meervlaksdeuren kunt u elke gewenste uitstraling bereiken doordat u de verschillende materialen (glas en hout) naar hartelust kunt combineren. Wist u dat u schuifdeuren als kamerverdeler kunt gebruikenSchuine schuifdeuren op maat

Voor een mooie afwerking van uw schuifdeuren kiest u grepen, omlijstingen, kleuren en materialen die perfect passen bij uw stijl en inrichting. Wilt u uw ruimte groter laten lijken? Kies dan een spiegel als deurvulling.

Advies bij schuine schuifdeuren onder schuin dak

Wij raden u aan om voor uw schuine schuifdeuren altijd een offerte aan te vragen. Als u meteen een foto van de ruimte met de bijbehorende maten toevoegt, kunnen wij u snel een prijsindicatie sturen. U kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk advies inclusief inmeetservice. Onze adviseur komt dan bij u thuis om uw ruimte op te meten én u te adviseren over alle mogelijkheden. Zij kunnen u ook alles vertellen over onze andere schuifdeursystemen.

 

Montageservice schuifdeuren onder schuin dak

Als u dat wilt, kunt u uw schuifdeuren zelf plaatsen. Bij alle schuifdeuren zit een duidelijke montagehandleiding. Wilt u dat niet? Dan kunt u de montage van dit type kastdeuren op maat ook overlaten aan onze monteurs. Zij zorgen er voor dat uw schuine schuifdeuren vakkundig en snel worden geplaatst.

copyright © 2017 kastengigant.nl