Badmeubel op maat: Gebruik de configurator

Wilt u uw badkamer opleuken met een mooie kast of is uw oude badmeubel aan vervanging toe? En u wilt deze zelf ontwerpen en op maat laten maken? Dan is de configurator van Kastengigant precies wat u zoekt. Hiermee kunt u zelf uw badmeubel op maat samenstellen. De maatwerk badmeubels van Kastengigant zijn verkrijgbaar voor een vlijmscherpe prijs.

Een badmeubel is een belangrijk onderdeel van de badkamer. Iedereen gebruikt het dagelijks en de kastjes zijn ideaal om alle badkamer spullen in op te bergen. De badkamermeubels van Kastengigant zijn van hoge kwaliteit voor scherpe prijzen. Bent u op zoek naar een badmeubel die goedkoop is? U bent bij ons altijd goedkoper uit dan bij de grote bouwmarkten.

BADMEUBELS OP MAAT SAMENSTELLEN

Bij KastenGigant kunt u uw badmeubel op maat laten maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan en denk aan het volgende als u uw kast op maat ontwerpt:

 1. Wat zijn de afmetingen van uw toekomstige badmeubel
 2. Wat voor soort kastdeurtjes wilt u? Draaideuren of toch een schuifdeur op maat?
 3. Welke deurvullingen wilt u zien? Denk hierbij aan:
  • Kleur
  • Glazen deuren
  • Spiegeldeuren
  • Houtnerf decors
 4. Welke indeling krijgt de badmeubel?
 5. Wilt u accessoires bij uw badkamermeubel? Zo ja, welke?

WELKE SOORTEN BADKAMERMEUBELEN ZIJN ER?

Er zijn verschillende type badkamermeubelen verkrijgbaar:

 • Houten badkamermeubels
 • Badkamermeubels met of zonder spiegel
 • Badkamermeubels met een spiegelkast

Wilt u meer weten over een badmeubel met kast? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een huisbezoek óf bezoek onze showroom. Onze monteurs komen graag bij u over de vloer om de juiste maten op te nemen zodat uw kasten op maat worden gemaakt.ADVIES, LEVERING EN MONTAGE VAN BADMEUBELS OP MAAT

Wij willen excelleren op het gebied van persoonlijk service. Zo profiteert u bij ons van de volgende punten als u kiest voor onze badmeubels:

 • Persoonlijk advies

U kunt altijd langs komen in onze showroom voor persoonlijk advies. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een huisbezoek. Onze kastenexperts komen dan bij u langs om u te voorzien van persoonlijk advies en zij meten meteen alles op. Bent u ook op zoek naar een nieuwe schuifdeurkast op maat? Dan kunnen zij u hierbij ook van advies voorzien

 • Snelle levering

Wij leveren snel en ook nog eens gratis. Zodat u snel van uw badkamerkasten kunt genieten. Geen lange wachttijden en direct genieten van uw nieuwe meubel.

 • Montageservice

Maak gebruik van onze montageservice als u zelf de badmeubels niet kunt monteren. Op deze manier bent u er zeker van dat de nieuwe badmeubel past in uw huis. Bekijk ook eens onze stellingkasten op maat.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl