zelf uw boekenkast op maat ontwerpen met de configurator

Vindt u dat het tijd is om uw boekenkast te vervangen? En wilt u de kast zelf samenstellen en op maat laten maken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij ons kunt u uw boekenkast op maat laten maken. Geef uw wensen aan ons door en wij maken van uw schets een echte boekenkast. Echt maatwerk dus. En dat ook nog eens voor vlijmscherpe prijzen!

BOEKENKASTEN VAN KASTENGIGANT

Doordat zowel het kastinterieur als de kastdeuren van onze landelijke boekenkasten volledig op maat worden gemaakt, kunt u elke boekenkast door ons laten maken: een open boekenkast of een landelijke boekenkast met deurtjes. Van vloer tot plafond of van wand tot wand. Het kan allemaal. Ook schuine wanden of hoekkasten zijn geen enkel probleem, elk type boekenkast is op maat te maken.

Ook de indeling van uw boekenkast bepaalt u helemaal zelf. Gelijke vakken, ongelijke vakken, in hoogte en breedte. Wilt u meerdere kleuren combineren? Een boekenkast met lades? Op de bodem of in het midden. Lage lades, hoge lades, alle maten zijn leverbaar. U hoeft alleen maar een schets of tekening te maken en wij maken uw boekenkast op maat volgens uw ontwerp.

VERSCHILLENDE TYPE BOEKENKASTEN

Wilt u geen volledig open boekenkast? Dan zijn er verschillende type boekenkasten die misschien beter op uw wensen aansluiten. De mogelijkheden om de kastdeuren af te stemmen op uw interieur zijn oneindig. Uw boekenkast op maat online bestellen, biedt u de volgende opties:

  • Boekenkasten met hoogglans schuifdeuren voor een modern, strak interieur
  • Boekenkast met glazen deuren
  • Smalle boekenkast voor een kast in de smalle ruimtes
  • Landelijke boekenkast met stijldeuren in klassieke of moderne uitvoering
  • Boekenkasten met meervlaksschuifdeuren kunt u zelf ontwerpen. U kunt meer materialen in één schuifdeur combineren: glazen deurpanelen met hout, glas met spiegel of vlakken in diverse kleuren.
  • Boekenkasten met draaideuren in diverse stijlen
  • Houten boekenkast zoals bijvoorbeeld een boekenkast van eiken hout

Zoals u al leest, zijn kastdeuren zeer belangrijk voor de look and feel van een boekenkast. Heeft u al een idee hoe u de boekenkast op maat wilt maken?VRAAG EEN OFFERTE AAN 

Onze boekenkast prijzen zijn scherper dan de prijzen van de bouwmarkt. Vraag dus snel een offerte aan voor uw op maat gemaakte boekenkast. Verstuur uw ontwerpen, tekeningen of foto’s van uw ideale boekenkasten mee met uw offerte-aanvraag en u ontvangt van ons een passende offerte. 

Tip: Een garderobekast kunt u ook op maat laten maken.

BOEKENKAST ZELF MAKEN: ADVIES, INMEET & MONTAGESERVICE

Laat u zich liever persoonlijk adviseren over boekenkast op maat? Bezoek dan onze showroom of maak een afspraak voor een persoonlijk advies bij u thuis. Onze adviseur adviseert u niet alleen over alle opties, maar zal ook meteen de boekenkast op maat inmeten. Ook belangrijk om te weten: u kunt uw boekenkasten zelf plaatsen, maar u kunt de montage ook overlaten aan onze monteurs. Zij zorgen er voor dat uw boekenkast snel en vakkundig wordt geplaatst.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl