Designo kasten en schuifdeuren op maat maken

Designo staat voor maatwerk kasten. U bedenkt het en de vakmannen van Designo maken het. Alles is mogelijk. En dat voor superscherpe prijzen!

Designo maatwerk kasten voor een lage prijs

Designo staat voor ambachtslieden die maatwerk van hoge kwaliteit leveren. Designo doet niet aan dure marketing. De merknaam is relatief onbekend. En Designo heeft geen duur bedrijfspand of vertegenwoordigers in dienst die in een te grote auto rijden. Daarom zijn de prijzen zo laag. Want Designo kasten zijn goedkoper dan de maatwerk kasten van bekende merken als Notenborn, Stijlkasten of De Graaf Kasten. En dat heeft dus niets met de kwaliteit te maken. Integendeel.Designo kasten samenstellen

In onze configurators kunt u uw Designo kasten of schuifdeuren volledig op maat samenstellen, zodat uw kasten pérfect passen bij uw interieur. U bedenkt het, Designo bouwt het. Zoals bijvoorbeeld:
  • een schuifdeurkast of een draaideurkast, die u qua kleuren, materialen en uitstraling helemaal kunt afstemmen op uw woonstijl.
  • een op maat gemaakte Designo boekenkast op maat
  • een kastinterieur op maat zodat u alle ruimte optimaal kunt benutten om uw kleding of spullen op te bergen


Designo schuifdeuren

Het is ook mogelijk om losse schuifdeuren samen te stellen en te bestellen. U kunt kiezen uit diverse soorten schuifdeuren:
  • hoogglans schuifdeuren, mooi in een modern interieur
  • landelijke schuifdeuren in een klassieke of moderne uitvoering verkrijgbaar
  • normale of meervlak schuifdeuren met een aluminium omlijsting

Bij Kastengigant bieden wij u graag een uitgebreid assortiment, daarom kunt u ook kiezen voor merken zoals:

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019kastengigant.nl