Stel zelf uw garderobekasten op maat samen!

Bent u uw oude garderobekast zat of bent u op zoek naar een compleet nieuwe kast voor in uw slaapkamer? En deze wilt u zelf samenstellen en laten aansluiten op uw interieurstijl? Bij ons kunt u uw garderobekast op maat samen laten stellen. Het interieur van de garderobekast en de kastdeuren worden op maat gemaakt. Bij Kastengigant krijgt u garderobekasten van hoge kwaliteit voor vlijmscherpe prijzen!

GARDEROBEKASTEN OP MAAT

Onze garderobekasten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten: inbouwkasten, hoekkasten, of garderobekasten voor onder een schuine wand. Omdat wij 100% maatwerk leveren, kunnen wij elke garderobekast maken. En de afmetingen, zoals de breedte, diepte en hoogte van uw garderobekast, bepaalt u zelf.

GARDEROBEKASTEN OP MAAT ONLINE SAMENSTELLEN

In onze configurator stelt u in een paar stappen uw garderobekast op maat samen. Zo bepaalt u zelf de volgende punten:

  1. De afmeting van uw garderobekast (breedte, diepte, hoogte)
  2. Het type kastdeuren
  3. Het soort vulling van uw deurpanelen (kleuren, houtnerf decors, spiegels en/of glas)
  4. De indeling van uw kastinterieur (hang- en legruimte, ladeblokken)
  5. Kast accessoires als een schoenenrek, riemhouder, garderobelift, etc.

In de configurator ziet u meteen hoeveel de garderobekast, die u heeft samengesteld, kost. U bent bij ons altijd goedkoper uit dan bij de bouwmarkt! Bevalt de prijs? Dan kunt u uw goedkope garderobekast direct online bestellen!

GARDEROBEKAST MET SCHUIFDEUREN OF DRAAIDEUREN

U kunt uw garderobekast op maat voorzien van schuifdeuren of draaideuren. Garderobekasten met Schuifdeuren nemen minder ruimte in, dus dat kan een groot voordeel zijn. De mogelijkheden om uw kastdeuren af te stemmen op uw woonstijl zijn gigantisch:

  • Hoogglans schuifdeuren voor een strakke, moderne woninginrichting
  • Klassieke, moderne of landelijke stijldeuren
  • Meervlaksschuifdeuren kunt u helemaal zelf samenstellen. In één meervlaksdeur kunt u verschillende materialen combineren: houten deurpanelen met glas of glas met spiegel of vlakken in verschillende kleuren. Alles is mogelijk!
  • Draaideuren in standaard kleuren, decors of moderne stijldeuren met strakke lijnen

Ook de kastindeling van uw garderobekast bepaalt u zelf. Wilt u meer of minder hangroedes? Heeft u liever legplanken? Wilt u graag een ladeblok? Het kan allemaal. U kunt zelfs allerlei handige accessoires toevoegen aan uw garderobekast op maat. Denk aan een schoenenrek, garderobelift, stropdassenrek en verlichting.GARDEROBEKAST OP MAAT ADVIES, INMEET & MONTAGESERVICE

Prefereert u persoonlijke advies over uw garderobekast? Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. U kunt ook een afspraak maken met onze kastenexperts voor een persoonlijk advies over garderobekasten bij u thuis. U krijgt advies op de verschillende opties en de expert zal meteen alles inmeten voor alle soort kasten op maat. U kunt ervoor kiezen om de garderobekasten zelf te plaatsen, maar u kunt het ook over laten aan onze monteur. Zij plaatsen uw garderobekasten op maat op een snelle en vakkundige manier.  

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl