Hoge kast zwart op maat: ontwerp het zelf

Zwart bedreigend en duister? Nee hoor. Zwart in uw interieur kan prima. Leg eens de nadruk op specifieke elementen in uw huiskamer en zorg voor groots contrast. Hoe? Door het interieur kalm te houden en een hoge kast zwart eruit te laten springen bijvoorbeeld. Bij ons heeft u het ontwerp voor uw hoge kast zwart in eigen handen.

Ruimte benutten met hoge kast zwart

Gaat u naar een bouwmarkt of een woonwinkel, dan heeft u vaak te maken met kant en klare items. Daar komt weinig creativiteit aan te pas. Heel anders is dat bij ons. Bij ons heeft u de mogelijkheid om buiten de gebaande paden te gaan. Heeft u een ruimte waar u een kast wit plaatsen, maar lijkt deze ruimte wat onhandig? Dan is het een idee een inbouwkast in overweging te nemen. Een inbouwkast is eigenlijk niets meer dan een hele hoge kast die de ruimte optimaal benut. Ideaal om die lelijke achterwand weg te werken of de buizen die u anders met een koof aan het zicht had moeten onttrekken. Door een dergelijke hoge kast zwart te plaatsen heeft u én een kast die perfect in de ruimte past én een blikvanger die de ruimte een totaal andere uitstraling geeft.

Configurator voor hoge kast zwart

Een hoge kast zwart geheel naar eigen wens samen stellen. Dat kan bij ons. Kies eens voor een verrassend vooraanzicht. Landelijke deuren uitgevoerd in zwart is iets wat men niet snel verwacht. Liefelijke kleuren is iets wat landelijke inrichtingen typeert. Des te verrassender wanneer u kiest voor een hoge kast zwart met landelijke zwarte fronten. Met de configurator maakt u het mogelijk een geheel eigen draai te geven aan uw hoge kast zwart. In deze handige online tool doorloopt u verschillende stappen op weg naar uw eigen ontworpen hoge kast zwart:

  1. Soort deur: in deze stap kiest u voor omlijste deuren, klassieke landhuisdeuren of paneeldeuren, acryldeuren of landhuisdeuren modern, meervlaksdeuren of loftdeuren voor uw hoge kast zwart
  2. Maten invoeren: in deze stap bepaalt u de grootte van uw hoge kast zwart.
  3. Type omlijsting en merk: bepaal in welk merk u de hoge kast zwart wil uitvoeren. In ons assortiment heeft u de keuze uit Raffito, StoreMax, Stanley en Designo.
  4. Deurvulling selecteren: in deze stap kiest u een kleur uit voor uw hoge kast. De kleuren en stijlen zijn slechts benaderingen en kunnen anders overkomen op uw beeldscherm. Mogelijk is om een afspraak te maken met ons, één van onze adviseurs neemt dan de kleurstalen mee.
  5. Panelen bestellen: heeft u aan beide zijden van de kast een wand staan? Dan dient deze want als afdekking van uw hoge kast zwart. Zonder deze afdekking heeft u de keus uit diverse panelen.
  6. Rekenhulp: in uw ruimte kleiner dan 755 millimeter, dan kunt u met onze rekenhulp berekenen in welke maten u uw hoge kast zwart wil uitvoeren.
  7. Maten kastinterieur invoeren: in deze stap kiest u voor een achterwand en bepaalt u de dikte van de planken voor uw hoge kast zwart
  8. Aantal en type modules: afhankelijk van de beschikbare breedte kiest u één of enkele modules voor uw hoge kast zwart. Mogelijk is om deze op verschillende manieren in te delen. Denk hierbij aan planken, hanggedeeltes of lades.
  9. Bepaal kastinterieur kleur: in deze stap kiest u een kleur voor uw kastinterieur. Om niet te veel af te wijken van uw hoge kast zwart, kunt u het interieur óók voorzien van een zwarte coating.
  10. Kies uw accessoires: betreft uw hoge kast zwart een kledingkast. Dan kunt u de kast voorzien van accessoires als garderobeliften, uitrekbare legplanken, garderobestangen, broekenrekken en mouwbeschermers.
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl