Hoge kastenwand keuken: handige inmeet- en montageservice

Meel, rozijnen, ei en een o-zo handige keukenmachine binnen handbereik. Dat kan alleen wanneer er genoeg opslagruimte is in de keuken. Want naast de zojuist genoemde spullen, zijn er nog véél meer voedingswaren en machines die handig zijn om te hebben in de keuken. Een hoge kastenwand in de keuken is daarom geen overbodige luxe.

Berg al uw keukengerei op in de hoge kastenwand keuken. Hoe meer koken uw lust en uw leven is, hoe groter het aanbod aan keukenapparaten wordt in de keuken. Een handmixer, blender, staafmixer, keukenmachine, airfryer, frituurpan, broodbakmachine en ga zo maar door. Niet alleen deze attributen kunt u heel eenvoudig opbergen in de hoge kastenwand keuken. Een keuken met hoge kastenwand is ook ideaal voor het opslaan van voorraad, potjes en pannen.

Hoge kastenwanden keuken in alle maten

Een hoge kastenwand in de keuken plaatsen zorgt wel eens voor zijn uitdagingen. Wij zorgen voor oplossingen. In onze configurator kunt u namelijk heel eenvoudig de gewenste maten aangeven. De hoge kastenwand keuken wordt helemaal op maat geleverd. Bepaal in de online tool zelf de hoogte, breedte en diepte van de hoge kastenwand keuken.

Ook de dikte van de planken kunt u zelf bepalen. De planken zijn leverbaar met een dikte van 18 mm tot en met 22 mm. Heeft u veel en relatief zwaar keukenapparatuur? Dan raden wij een plank van 22 mm aan. Zo weet u zeker dat de hoge kastenwand keuken zware voorwerpen aan kan. Wel zo fijn als u extra lang kunt genieten van de prachtige hoge kastenwand in de keuken.

Hoge kastenwand keuken op maat!

De hoge kastenwand in de keuken is op maat te bestellen. Zo wordt de kast echt helemaal eigen. Bepaal zelf de volgende mogelijkheden:

  • De maat
  • Het type kast
  • De kleur
  • De indeling
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl