Stel zelf uw Kantoorkast op maat samen!

In onze kastenconfigurator kunt u uw kantoorkasten volledig op maat samenstellen, zodat uw kantoorkast pérfect past bij uw kantoormeubilair én functioneel is!

Kantoorkast op maat met schuifdeuren

Schuifdeuren nemen nauwelijks ruimte in beslag waardoor u gemakkelijk een vergadertafel of bureau vóór uw kastenwand kunt plaatsen. In een modern kantoor passen bijvoorbeeld acryl schuifdeuren met een aluminium omlijsting of een schuifdeurkast op maat. Of kijk eens naar onze meervlaksdeuren, waarin u verschillende materialen (glas en hout) verwerkt voor een eigentijdse uitstraling:
  • hoogglans schuifdeuren met een acryl toplaag
  • veelzijdige meervlaksdeuren, waarbij u materialen als glas en hout kunt combineren
  • stijldeuren, zowel in een klassieke als moderne uitvoering leverbaar

In onze kastenconfigurator kiest u zelf de afmetingen van uw kantoor kasten, het soort deuren, de vulling en kleur van uw deuren, de grepen en het gewenste kastinterieur. Na het samenstellen van uw kast voor op kantoor, ziet u ook de kosten van de door u samengestelde kast. Bevalt de prijs? Dan kunt u uw kantoorkast meteen online bestellen.

Kantoorkast op maat met draaideuren

Beschikt u over een ruim kantoor, dan kunt u ook kiezen voor een draaideurkast. Ook deze kantoorkasten kunt u in de draaideurkast-configurator volledig samenstellen volgens uw wensen: afmeting, deursoort, kleuren en het gewenste kastinterieur (legplanken en/of lades). Tijdens het samenstellen van uw kantoor kast, ziet u meteen de kosten van de door u samengestelde kast. Bevalt de prijs? Dan kunt u uw kantoorkast meteen online bestellen.

Open kantoorkasten op maat

Open kantoorkasten zijn handig als u ordners geen vertrouwelijke informatie bevatten en u deze snel wilt kunnen pakken. Bovendien zijn open kantoorkasten perfect te gebruiken als scheidingswand in uw kantoorruimte. U kunt zo’n open kantoorkast natuurlijk ook geheel op maat samenstellen. Een andere populaire open kantoorkast is een wandkast op maat.Verschillende kantoorkasten & persoonlijk advies

Er zijn verschillende type kantoorkasten waar u voor kunt kiezen in uw kantoor. Denk hierbij aan:

  • Houten kantoorkast
  • Dressoir kantoorkasten
  • Tekening kantoorkasten
  • Schuifdeur kantoorkasten
  • Draaideur kantoorkasten
  • Bureaukast met schuifdeuren

Wilt u een advies over uw kantoorkasten op maat? Of heeft u geen tijd om zelf alles op te meten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Deze kastenspecialist vertelt alles over de mogelijkheden over de kast in uw kantoor én meet alles voor u in. Wist u dat u het mogelijk is om een kast zelf te maken?

Montageservice voor kast kantoor op maat

Wilt u kosten besparen, dan kunt u uw kantoorkasten gemakkelijk zelf plaatsen. Bespaart u liever tijd? Dan kunt u de montage van uw kantoorkasten ook overlaten aan onze monteurs. Zij plaatsen uw kasten vakkundig en snel.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl