Stel zelf uw Loft schuifdeuren samen met de configurator!

Raffito loftdeuren

Kiest u voor Raffito loftdeuren, dan kiest u voor Italiaans design. De robuuste loftdeuren hebben een duidelijk zichtbare en voelbare structuur en een matte, natuurlijke uitstraling. Deze deuren staan prachtig in een stoer of industrieel interieur.

De loft schuifdeur-panelen zijn maar liefst 28 mm dik en zijn verkrijgbaar in vijf kleuren: natuur grijs, natuur licht, natuur warm, blank staal en warm titaan. De stoere grepen Nuovo Satijn en Presa Satijn passen heel erg goed bij het design van de loft deuren.

Wat doen de loftdeuren voor uw interieur? 

Met de stoere look van deze loftdeuren brengt u een industriële sfeer in huis. Ze combineren goed met metaal, bakstenen binnenmuren, leer en beton. De schuifdeuren in houttinten zorgen voor warmte in een industrieel interieur. De grijstinten zorgen voor een strakke, moderne uitstraling.

Maar... de loftdeuren staan niet alleen goed in een moderne loft of in een oud gebouw. Wij plaatsen deze schuifdeuren ook vaak in moderne kantoren en bedrijfsruimtes. Bekijk ook eens de Stanley schuifdeuren of de Storemax deuren.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019kastengigant.nl