SCHUIFDEUR RAILS KOPEN: PERSOONLIJK ADVIES

Een schuifdeur rails is een ideale en praktische oplossing om extra ruimte te creëren in de slaapkamer. Rails schuifdeuren hebben het grote voordeel dat de deuren niet open klappen, hierdoor kan de kamer veel efficiënter worden ingericht.

Verschillende merken railsets 

U kunt verschillende schuifdeursystemen met rails kopen van verschillende merken:

  • Storemax
  • Raffito
  • Designo

Het openen en dichtschuiven van een schuifdeur is nog nooit zo eenvoudig geweest als met de rails voor schuifdeuren van Kastengigant. De rails begeleiden de schuifdeur soepel en zorgen dat deze makkelijk open dicht kan.

RAILS VOOR SCHUIFDEUR: VRAAG EEN OFFERTE AAN

Als u een rails voor een schuifdeur aanschaft is het mogelijk om verschillende omlijstingen te plaatsen. Er kan een keuze gemaakt worden uit een stalen of een aluminium omlijsting. De stalen omlijsting is de goedkopere optie. Deze omlijsting is een sierlijst die om de deurvulling van de schuifdeur met rails wordt geplaatst. Het loopwerk van het schuifdeursysteem zit namelijk achter op de deur geschroefd.

De aluminium omlijsting zijn echte frames en geen sierlijsten. Deze omlijsting zorgt er ook voor dat de schuifdeuren als meervlaksdeuren kunnen worden uitgevoerd. Er zijn verschillende typen deurvullingen voor deze schuifdeursystemen met rails:

  • Uni kleur
  • Hout
  • Glas
  • Spiegel

De vullingen zijn allemaal in één deur te combineren.

EEN RAIL VOOR SCHUIFDEUR: VERSCHILLENDE RAILSETS

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan rails voor schuifdeuren. Een schuifdeursysteem rail bestaat uit een boven- en onderrail en is met verschillende omlijstingen te verkrijgen:

  • schuifdeuren met stalen omlijsting
  • schuifdeuren met aluminium omlijsting
  • stijldeuren zonder omlijstingrailset

Daarnaast zijn er rails schuifdeuren van verschillende merken beschikbaar. Een railset kan overigens ook gebruikt worden bij schuifdeuren voor hoekkasten. Vergeet dit niet als u een hoekkast op maat samenstelt. ADVIES MET INMEETSERVICE

Als u rails schuifdeuren aanschaft kunt u zich persoonlijk laten adviseren door onze kasten experts. Maak een afspraak bij u thuis en onze expert neemt alle mogelijkheden met u door en meet meteen alles op. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showrooms als u de schuifdeuren met rails persoonlijk wilt zien. Onze showrooms kunt u bezoeken in Purmerend of in Hoofddorp.

Tip: zoekt u nog inspiratie voor de schuifdeur, kijk dan eens bij de landelijke steigerhouten barndeuren.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl