Schuifdeuren voor hoekkast

ZELF UITGEBREID SAMENSTELLEN

THUIS ADVISEUR UITNODIGEN

Schuifdeuren zijn ideaal voor een hoekkast. Ze nemen nauwelijks ruimte in beslag, waardoor u zonder problemen een bed of tafel vóór uw hoekkast kunt plaatsen.

Schuifdeuren voor elk interieur

U kunt uw hoekkast volledig afstemmen op uw interieur door de juiste schuifdeuren te kiezen. Bij een moderne woonkamer of keuken passen strakke schuifdeuren met een aluminium omlijsting. Wilt u verschillende materialen in één deur verwerken? Dan zijn meervlaksdeuren de ideale oplossing. Daarin kunt u glazen panelen met hout combineren of glas met glas in verschillende kleuren. In een romantische slaapkamer staan de stijldeuren, met een moderne of klassieke look, juist heel erg mooi.

Stel uw schuifdeuren samen

Schuifdeuren voor een hoekkast

Bij een hoekkast zijn details erg belangrijk. Zo is een aluminium omlijsting van de schuifdeuren noodzakelijk voor een hoekkast. Op één van de schuifdeuren, die in de hoek samenkomen, wordt een hoekprofiel geschroefd, waarmee de hoek netjes wordt afgesloten. Denk er ook aan dat altijd twee schuifdeuren voor elkaar langs moeten schuiven.

Persoonlijk advies en hulp bij inmeten

Wilt u de schuifdeuren op maat eerst bekijken? Of wilt u een advies op maat? Breng dan een bezoekje aan één van onze showrooms. Of maak een afspraak voor een persoonlijk advies. Onze adviseur komt dan bij u thuis om u te adviseren over alle mogelijkheden én om alles op te meten. U hoeft de deur niet uit en ontvangt een deskundig advies, zodat uw hoekkast straks helemaal voldoet aan uw wensen!

Afspraak maken

Schuifdeuren monteren

Als u dat wilt, kunt u de schuifdeuren zelf plaatsen. U ontvangt altijd een duidelijke montagehandleiding bij uw schuifdeuren. Wilt u dat niet? Dan kunt u de montage van de schuifdeuren ook overlaten aan onze monteurs. Zij zorgen er voor dat de schuifdeuren voor uw hoekkast op maat vakkundig en snel worden geplaatst.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019kastengigant.nl