Speelgoedkast: zelf samen te stellen

Boekjes hier, speelgoedauto’s daar. De woonkamer is tot één groot speelparadijs veranderd. Zo zien de kinderen het in ieder geval. U als ouder vindt al dat rondslingerende speelgoed een kléín beetje hinderlijk. Toch is het verbannen van speelgoed uit het huis geen optie, maar een speelgoedkast wel. Want stiekem is het puur genieten om de kinderen te zien spelen. Helemaal in hun fantasiewereld. Helemaal in hun speelparadijs.

Een speelgoedkast bezorgt de woonkamer of kinderkamer ruimte en overzicht. Wanneer het bijvoorbeeld tijd is om te slapen, kunnen alle boekjes, blokjes en poppen keurig teruggelegd worden in de speelgoedkast. In een handomdraai is de eigenlijke woonkamer weer in zicht.

Stijlvolle speelgoedkasten

De speelgoedkasten met een trappeneffect staan vast in uw geheugen gegrift. Een lage kast, middel lage kast en een hoge kast op een rijtje. Nog steeds worden deze kasten veel gebruikt als speelgoedkasten, maar wist u dat er ook andere modellen speelgoedkasten bestaan? Wanneer u een speelgoedkast woonkamer zoekt, kunnen wij ons zo voorstellen dat u dan een stijlvolle kast zoekt. Geen probleem, want bij de Kastengigant kunt u de speelgoedkast zelf maken. Helemaal naar eigen inzicht.

De volgende elementen kunt u zelf aangeven in onze configurator:

  • Type kast: schuifdeurkast, draaideurkast
  • Maten: hoogte, breedte en diepte
  • Kleur: van mat zwart tot eiken
  • Interieur: planken, lades en eventuele hanggedeeltes

Speelgoedkasten in allerlei kleuren

Een speelgoedkast is voor elke ouder dé uitvinding om het huis overzichtelijk te houden én de kinderen aan het spelen te krijgen. Verveling? Kijk maar in de speelgoedkast! Een speelgoedkast woonkamer of kinderkamer zelf ontwerpen betekent geen standaard kast. Bent u op zoek naar een speelgoedkast wit? Dat is niet de enige optie in onze configurator!

  • Speelgoedkast wit
  • Speelgoedkast zwart
  • Speelgoedkast grijs
  • Houten speelgoedkast

Bovenstaande ideeën zijn zomaar een handgreep uit de mogelijkheden. Wilt u voor een vrolijke speelgoedkast kinderkamer gaan? Dan kunt u natuurlijk ook voor blauw of groen kiezen bijvoorbeeld.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl