Steigerhouten barndeur: Handige inmeetservice!

Steigerhouten barndeuren zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De robuuste barndeur steigerhout brengt sfeer in uw slaapkamer of woonkamer. U kunt de steigerhouten barndeur gebruiken als kastdeur, maar ook als afscheiding tussen twee ruimtes. Heeft u bijvoorbeeld een grote woonkamer, dan kan rust creëren door deze steigerhouten barndeur heel helpend zijn. Zeker in drukke tijden of met een huis vol.

Steigerhouten barndeuren kunt u helemaal personaliseren. Onze ontwerptool is zeer gebruiksvriendelijk. Barndeur maken van steigerhout is hierdoor in enkele stappen gedaan. Start de configurator op en ontdek de vele mogelijkheden.

Zelf ontwerpen: zo eenvoudig is het

Een steigerhouten barndeur kopen is een slimme aanschaf. De steigerhout barndeur is van de hoogste kwaliteit gemaakt. Bang voor krasjes hoeft u niet te zijn, onze steigerhouten barndeur wordt afgewerkt met krasvaste olie. Deze beschermende olie zorgt ervoor dat u lang kunt genieten van de steigerhouten barndeuren.

Barndeur maken van steigerhout kunt u eenvoudig doen in onze configurator. In de configurator kunt u de juiste maten invullen, de gewenste kleur en het type handgreep. Wist u dat u de steigerhouten barndeur ook kunt kopen met een softclose systeem? Dit systeem zorgt ervoor dat de steigerhouten barndeur zachtjes sluit. Geen klappende deuren meer.

Montageservice aan huis

Heeft u twee rechterhanden? Lees onze montagehandleiding en monteer zelf uw barndeur steigerhout. Of maak gebruik van onze professionele montageservice bij het installeren van de steigerhout barndeur. Tegen een kleine vergoeding komt onze monteur bij u langs. Zo weet u zeker dat de deur juist gemonteerd wordt.

Voordelen steigerhouten barndeur

De steigerhouten barndeuren zijn geheel op maat en naar wens te maken. U bepaalt zelf hoe de deur eruit komt te zien. Zo weet u zeker dat de steigerhouten barndeur bij uw interieur past. Profiteer ook van onze andere voordelen:

  • Eenvoudige configurator
  • Inmeetservice aan huis
  • Montageservice
  • Bezorgservice
  • Deskundig advies
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl