Stijldeuren op maat: gebruik de configurator

Stem de stijldeuren van uw kast of schuifwand af op de rest van uw interieur en uw binnendeuren. Klassieke stijldeuren voor een landelijke woonstijl. Stijldeuren met strakke lijnen voor een modern interieur!

Klassieke stijldeuren

De stijlvolle vormen en kleuren van de klassieke stijldeuren komen in veel interieurs tot hun recht. Ze staan mooi in een klassieke inrichting, maar passen ook erg goed in een romantische of landelijke woonstijl.

Moderne stijldeuren

De strakke, tijdloze lijnen van deze moderne schuifdeuren passen in een strak, modern interieur. Ze worden niet alleen gebruikt als kastdeuren bij bijvoorbeeld een inbouwkast, we zien ze steeds vaker terug in een eigentijdse schuifwand als afscheiding van een ruimte.

Stel uw schuifdeuren samen

Stijldeuren van top kwaliteit

Stijldeuren hebben een massieve uitstraling. Ze zijn gemaakt van 22 mm dik MDF, hetgeen ze vrij zwaar maakt. Met het softclose systeem sluiten de deuren echter soepel en geruisloos, zonder hard tegen de muur of het zijpaneel te stoten. Het loopwerk wordt aan de achterkant van de stijldeur gemonteerd. Aan de bovenkant wordt een bovenlijst (in dezelfde kleur als de deuren) voor de bovenrail gemonteerd. Wist u dat u bij ons ook Raffito deuren kunt samenstellen?

Stijldeuren online samenstellen

In onze schuifdeur-configurator stelt u in 7 snelle stappen uw stijldeuren samen. U kiest bijvoorbeeld zelf:
  • de afmetingen van uw stijldeuren
  • de klassieke of de moderne uitvoering
  • voor stijldeuren in grondlaag of in kleur
  • uw exacte deurvulling (belijning of spiegel), heeft u in dit opzicht ook al eens aan meervlaksdeuren gedacht?
  • handgrepen, softclose, verlichting
Tijdens het samenstellen ziet u hoeveel de stijldeuren, die u heeft samengesteld, kosten. U bent bij ons altijd goedkoper uit dan bij de bouwmarkt! Bevalt de prijs? Dan kunt u uw stijldeuren meteen online bestellen.

Stel uw schuifdeuren samen

Wilt u de stijldeuren eerst zien voordat u ze wilt bestellen? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms (in Purmerend of Hoofddorp). Daar kunt u de schuifdeuren en de verschillende handgrepen bekijken. En wij kunnen u natuurlijk adviseren over alle mogelijkheden met betrekking tot kastdeuren!
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019kastengigant.nl