Stijldeuren op maat: gebruik de configurator

ZELF UITGEBREID SAMENSTELLEN

THUIS ADVISEUR UITNODIGEN

Voortaan kan het in stijl: het opbergen van uw spullen. Met de stijldeuren van Kastengigant voor uw kast of schuifwand kiest u voor minimalisme in een modern of klassiek jasje.

Klassieke stijldeuren

De stijlvolle vormen en kleuren van de klassieke stijldeuren komen in veel interieurs tot hun recht. Ze staan mooi in een klassieke inrichting, maar passen ook goed in een romantische of landelijke woonstijl.

Moderne stijldeuren

De strakke, tijdloze lijnen van deze moderne schuifdeuren passen in een strak, modern interieur. Moderne stijldeuren worden vaak gebruik bij inbouwkast. Steeds vaker zien we deze deuren in een woning terug als zogenoemde roomdividers. Ideaal als u twee ruimtes van elkaar wilt scheiden. Gebruik de stijldeuren gewoon als schuifwand om de ruimte te verdelen.

Stel uw schuifdeuren samen

Stijldeuren van top kwaliteit

Zowel klassieke als moderne stijldeuren hebben een massieve uitstraling. Dat komt omdat het materiaal waaruit ze zijn vervaardigd gemaakt zijn van 22 mm dik MDF. Dit zorgt voor een massieve en zware deur. Toch merkt u hier niets van met het softclose systeem. Door dit systeem sluiten de deuren soepel en geruisloos. Bij het openen van de deur, zal deze niet hard tegen de muur of het zijpaneel stoten. Het loopwerk wordt aan de achterkant van de stijldeur gemonteerd. Aan de bovenkant wordt een bovenlijst - in dezelfde kleur als de deuren - voor de bovenrail gemonteerd. Wist u dat u bij ons ook Raffito deuren kunt samenstellen?

Stijldeuren online samenstellen

In onze schuifdeur-configurator stelt u in 7 snelle stappen uw stijldeuren samen. U kiest bijvoorbeeld zelf:

  • de afmetingen van uw stijldeuren
  • de klassieke of de moderne uitvoering
  • voor stijldeuren in grondlaag of in kleur
  • uw exacte deurvulling (belijning of spiegel), heeft u in dit opzicht ook al eens aan meervlaksdeuren gedacht?
  • handgrepen, softclose, verlichting

Nadat u uw stijldeur heeft samengesteld, krijgt u een overzicht van de kosten. Bij ons zijn de stijldeuren goedkoper dan bij bouwzaken. Bevalt de prijs? Dan kunt u uw stijldeuren bestellen bij Kastengigant.

Stel uw schuifdeuren samen

Wilt u de stijldeuren eerst zien voordat u ze wilt bestellen? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms (in Purmerend of Hoofddorp). Daar kunt u de schuifdeuren en de verschillende handgrepen bekijken. En wij kunnen u natuurlijk adviseren over alle mogelijkheden met betrekking tot kastdeuren!

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl