Wandkast op maat gemaakt: gebruik de configurator

Vindt u het ook zo saai om te kijken naar een lege wand waar niks aan hangt? En bent u op zoek naar een nieuwe kast? Dan is een wandkast misschien iets voor u. Wij bieden u de mogelijkheid om helemaal zelf uw nieuwe wandkast samen te stellen. Wij werken met hoge kortingen waardoor u de wandkasten voor scherpe prijzen kunt kopen!

WANDKAST ZELF OP MAAT MAKEN

Met behulp van onze configurator kunt u uw wandkast zelf op maat samenstellen. U kunt zelf de indeling van uw wandkasten op maat bepalen. Wilt u verschillende accessoires in? Dan is dat mogelijk. Met behulp van een aantal eenvoudige stappen kunt u uw eigen wandkast op maat samenstellen.

  • Bepaal de afmetingen van de wandkast (breedte, diepte, hoogte)
  • Bepaal welk type kastdeuren u wilt voor uw kastenwand, bijvoorbeeld schuifdeuren of draaideuren?
  • Bepaal welk soort deurvullingen er gebruikt gaan worden (kleuren, houtnerf decors, glazen deuren, spiegeldeuren)
  • Bepaal de indeling van de wandkast (hand- en legruimte, ladeblokken)
  • Bepaal welke accessoires u in de wandkast wilt
  • Bepaal de kleur van de wandkast. Wilt u bijvoorbeeld een wandkast wit of een wandkast zwart?

Stel uw wandkast samen

DESIGN KASTENWAND IN DE WOONKAMER

Het is een trend van tegenwoordig om een kastenwand in de woonkamer te hebben. Het design zorgt ervoor dat wandkasten woonkamer ook kunnen fungeren als een scheiding in de kamer. Dit komt omdat moderne kastwanden vaak geen wand hebben, hierdoor hoeven ze niet noodzakelijk tegen een muur aan te staan.

Een design kastenwand heeft vaak een witte kleur, dit is een trend die de laatste jaren aardig heeft doorgezet. Een wandkast wit geeft een bepaalde stijl aan de kamer. Met dit type kast is het mogelijk om de kamer leuk aan te kleden. U kunt van alles in de op maat gemaakt wandkast zetten. Variërend van boeken tot kleurrijke vazen met planten.

VERSCHILLENDE TYPE WANDKASTEN

Er zijn verschillende soorten wandkasten waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen voor wandkasten op maat die zweven boven de grond. Of een wandkasten woonkamer gemaakt van steigerhout voor een authentieke look en feel in uw woonkamer. Bij Kastengigant kunt u kiezen voor moderne wandkasten (bijvoorbeeld ook inloopkasten) die op maat zijn gemaakt!

Afspraak makenPERSOONLIJK ADVIES BIJ HET ZELF SAMENSTELLEN VAN UW WANDKASTJE

Kastengigant geeft u persoonlijk advies wanneer u een wandkast of een wandkastje wilt samenstellen. U kunt onze showroom bezoeken of een afspraak maken voor een persoonlijk bezoek aan uw huis. Onze kastenspecialist geeft u een persoonlijk advies over de opties en meet meteen alles voor u op. Daarnaast bieden wij de montageservice als u de kasten niet zelf wilt plaatsen. Zij plaatsen uw kledingkast op een vakkundige en snelle manier!

Ook toe aan een nieuwe slaapkamerkast op maat of badmeubel?

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019kastengigant.nl