Stanley Schuifdeuren en Kasten

Snel een prijsindicatie weten? Uitgebreid schuifdeuren samenstellen 

In een paar stappen snel een overzicht
krijgen van onze scherpe prijzen.

KLIK HIER OM UITGEBREID SAMEN TE STELLEN

Wanneer u de maten kent van uw ruimte kunt u hier
nauwkeurig uw schuifdeuren samenstellen.

THUIS ADVISEUR UITNODIGENStanley schuifdeuren en kasten zijn bij ons verkrijgbaar onder andere merknamen. Het materiaal is gelijk. De prijzen zijn gelijk. Alleen de naam is veranderd.

Stanley schuifdeuren

De Stanley schuifdeuren en stijldeuren zijn nu verkrijgbaar onder de merknamen Storemax (voor de schuifdeuren met een brede omlijsting) en Raffito (voor de schuifdeuren met de Stanley standaard en de Stanley aluminium omlijsting).Stanley kasten met Contini kastinterieur

Het Contini kastinterieur van de Stanley kasten is nu verkrijgbaar onder de merknaam Raffito. Het Raffito kastinterieur beschikt, net als het Contini kastinterieur, over alle mogelijkheden om uw schuifdeurkast volledig samen te stellen naar uw wensen.Stanley kast of schuifdeuren samenstellen

U kunt uw ‘Stanley’ schuifdeuren, kastinterieur of complete schuifdeurkasten zelf samenstellen in onze configurators. In de configurator ziet u na het maken van een aantal keuzes ook de prijs van uw samenstelling verschijnen. U bent bij ons altijd goedkoper uit dan bij de bouwmarkt. Bevalt de prijs? Dan kunt u uw kast samen met uwkastdeur meteen online bestellen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt bij ons ook terecht voor andere kastmerken zoals Raffito, Storemax en Designo kasten.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019kastengigant.nl