Stanley Schuifdeuren en Kasten

ZELF UITGEBREID SAMENSTELLEN

THUIS ADVISEUR UITNODIGEN

Stanley schuifdeuren en kasten zijn bij ons verkrijgbaar onder de merknamen Storemax en Raffito. De kasten en deuren worden uit hetzelfde materiaal vervaardigd en de prijzen zijn nog net zo voordelig.

Stanley schuifdeuren

De Stanley schuifdeuren en stijldeuren zijn nu verkrijgbaar onder de merknamen Storemax en Raffito. Beide merken bieden een compleet schuifdeursysteem voor een volledige schuifdeur kastenwand op maat. Onder Storemax vallen de schuifdeuren met een brede omlijsting en onder Raffito vallen de Stanley standaard en de Stanley aluminium omlijsting.

Afspraak maken

Stanley kasten met Contini kastinterieur

Achter schuifdeuren zit de kast. De inhoud van de kast noemen wij het interieursysteem. Het interieursysteem van de Stanley kasten is verkrijgbaar onder de merknaam Raffito, voorheen Contini. Het kastinterieur van Raffito geeft u de mogelijkheid om uw kastinterieur geheel naar wens samen te stellen. Zo ontwerpt u in een handomdraai een bergruimte die voldoet aan uw behoefte. Onttrek storende elementen aan het oog door daarbij te kiezen voor stijlvolle schuifdeuren. Denk hierbij aan houten of kunststof paneeldeuren, glas- of spiegeldeuren. 

Stel uw schuifdeuren samen

Stanley kast of schuifdeuren samenstellen

U kunt uw ‘Stanley’ schuifdeuren, kastinterieur of complete schuifdeurkasten zelf samenstellen in onze configurators. In deze online ontwerptool verschijnt na het doorlopen van enkele stappen de prijs van uw samenstelling. Goed om te weten: u bent bij ons altijd goedkoper uit dan bij de bouwmarkt. Bevalt onze prijs? Dan kunt u uw kast samen met uw kastdeur meteen online bestellen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt bij ons ook terecht voor andere kastmerken zoals Raffito, Storemax en Designo kasten.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl