Steigerhouten schuifdeuren: op maat gemaakt

Nog even de final touch en dan is de slaapkamer echt klaar. Een steigerhout schuifdeur moet de puntjes op de i zetten. Een steigerhout schuifdeur maken is geen straf gelukkig. Steigerhouten schuifdeuren zijn immens populair. De stoere uitstraling van de steigerhout schuifdeur haalt menig mens over de streep.

Bestel uw steigerhouten schuifdeur op maat. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar het tegendeel is waar: onze gebruiksvriendelijke configurator loost u stap voor stap door het programma heen. Een steigerhout schuifdeur maken is hierdoor een fluitje van een cent. In een handomdraai kunt u bij ons de steigerhout schuifdeur kopen, en dan wel helemaal gepersonaliseerd. Wat ook handig is om te weten, de steigerhout schuifdeur wordt door ons afgewerkt met een krasvaste olie. Zo blijft de steigerhout schuifdeur goed beschermd tegen krasjes. Klinkt ideaal, toch?

Inmeetservice: persoonlijk advies

De steigerhout schuifdeur zijn op maat te maken. Meet zelf de breedte en de hoogte op en vul deze maten in in onze configurator. Vindt u het lastig om de juiste maten voor de schuifdeur van steigerhout te bepalen of vindt u het bij voorbaat prettig als onze adviseur langs komt voor uw schuifdeur steigerhout? Maak gebruik van onze inmeetservice. Ons deskundig personeel geeft u professioneel advies over de steigerhouten schuifdeur op maat. Vakkundig wordt de steigerhouten schuifdeur op maat gemeten. Zo weet u zeker dat de steigerhouten schuifdeur past op uw kast of als afscheiding van een ruimte.

Personaliseer de steigerhouten schuifdeur

Het voordeel van onze configurator is dat u de schuifdeur steigerhout helemaal kunt personaliseren. Geen standaarddeur, maar een steigerhout schuifdeur die echt bij uw interieur past. Start onze eenvoudige configurator en ontwerp stap voor stap uw schuifdeur steigerhout:

 1. Vul de maten van de schuifdeur steigerhout in
 2. Maak een keuze uit de 7 type steigerhouten schuifdeuren
 3. Kies het soort rail
 4. Bepaal het soort handgreep
 5. Maak een keuze tussen wel of geen bovenlijst
 6. Kies een schuifdeur steigerhout met of zonder softclose systeem
 7. Voeg eventuele accessoires toe

Profiteer van onze voordelen!

Een steigerhout schuifdeur kopen bij Kastengigant levert vele voordelen op. Zo kunt u de steigerhout schuifdeur maken zoals u het wenst. In onze eenvoudige configurator. Profiteer ook van onze andere voordelen:

 • Eenvoudige ontwerptool
 • Inmeetservice
 • Montageservice
 • 10 jaar garantie
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl