Storemax 4650 Basic

Het Storemax Basic 4650 schuifdeursysteem is verkrijgbaar in de bouwmarkt. Het zijn echte zelfbouw schuifdeuren. Wij bieden u een beter alternatief: de Storemax Comfort schuifdeuren. Meer maatwerk mogelijkheden en voor de prijs hoeft u het niet te laten!

Voordelen Storemax Comfort

Waarom wij zo’n voorstander zijn van het Storemax Comfort schuifdeurensysteem? Vanwege de vele voordelen natuurlijk:

  • Het Storemax Comfort systeem biedt u veel meer mogelijkheden om uw schuifdeuren af te stemmen op uw interieur. U kunt uw schuifdeuren voorzien van spiegels of gekleurde glaspanelen. Storemax 4650 heeft deze mogelijkheden niet. Terwijl dit ontzettend handig kan zijn bij een kledingkast of een garderobekast op maat.
  • De Storemax Comfort schuifdeuren zijn verkrijgbaar met het handige softclose systeem. Dit zorgt er voor dat uw schuifdeuren automatisch zachtjes en geruisloos sluiten. De Storemax Comfort heeft daarom de ideale kastdeuren.
  • De deurpanelen van het Storemax Comfort systeem zijn 12 mm dik, terwijl de Storemax 4650 deurpanelen slechts 8 mm dik zijn. De schuifdeuren van Storemax Comfort zijn dus veel steviger!
  • U hoeft de Storemax Comfort deuren niet zelf in elkaar te zetten. De deuren worden door de ervaren vakmensen uit de Storemax schuifdeuren fabriek vakkundig in elkaar gezet. Dat bespaart u veel tijd en is hartstikke gemakkelijk.

Storemax Comfort prijzen versus Storemax 4650

Het Storemax 4650 schuifdeursysteem is niet veel goedkoper dan de Storemax Comfort schuifdeuren. Kijk maar eens naar het volgende rekenvoorbeeld (op basis van de huidige Praxis prijzen):

   Storemax 4650        Storemax Comfort 
   Bij Praxis Bij Kastengigant.nl 
Complete set voor 3 schuifdeuren met witte deurvulling  1 x € 178,00  
3 Witte panelen van 8 mm dik, 2550 x 1015 3 x € 42,50 Bij Storemax Comfort 12 mm dik!
Doos schroeven 1 x € 6,85   
Aanhangwagen Huren / Lenen Bezorgservice
     
Prijs per schuifdeur € 104,10  € 144,00
Verschil   € 39,90 

En vergeet niet dat u de Storemax 4650 schuifdeuren ook nog zelf moet maken. Dat kost tijd. En u heeft gereedschap nodig. Zo heeft u bijvoorbeeld een cirkelzaag nodig om de deurpanelen op maat te zagen én schragen waarop u de panelen van 2,55 x 1,15 meter stevig neer kunt leggen. Dan heeft u ook nog een goede ijzerzaag nodig om de schuifdeurrail en de omlijstingen op maat te zagen. En een schroefmachine om de onder- en bovengeleiders op de schuifdeuren te monteren.

Storemax Comfort schuifdeuren op maat

Bent u na het lezen van deze informatie ook van mening dat het prijsverschil van € 39,90 niet opweegt tegen alle voordelen van de Storemax Comfort schuifdeuren? Bekijk dan snel de mogelijkheden van onze schuifdeuren op maat.

copyright © 2019 kastengigant.nl