Storemax 4650 Basic

Het Storemax Basic 4650 schuifdeursysteem is verkrijgbaar in de bouwmarkt. Het zijn echte zelfbouw schuifdeuren. Wij bieden u een beter alternatief: de Storemax Comfort schuifdeuren. Meer maatwerk mogelijkheden en voor de prijs hoeft u het niet te laten!

Voordelen Storemax Comfort

Waarom wij zo’n voorstander zijn van het Storemax Comfort schuifdeurensysteem? Vanwege de vele voordelen natuurlijk:

  • Het Storemax Comfort systeem biedt u veel meer mogelijkheden om uw schuifdeuren af te stemmen op uw interieur. U kunt uw schuifdeuren voorzien van spiegels of gekleurde glaspanelen. Storemax 4650 heeft deze mogelijkheden niet. Terwijl dit ontzettend handig kan zijn bij een kledingkast of een garderobekast op maat.
  • De Storemax Comfort schuifdeuren zijn verkrijgbaar met het handige softclose systeem. Dit zorgt er voor dat uw schuifdeuren automatisch zachtjes en geruisloos sluiten. De Storemax Comfort heeft daarom de ideale kastdeuren.
  • De deurpanelen van het Storemax Comfort systeem zijn 12 mm dik, terwijl de Storemax 4650 deurpanelen slechts 8 mm dik zijn. De schuifdeuren van Storemax Comfort zijn dus veel steviger!
  • U hoeft de Storemax Comfort deuren niet zelf in elkaar te zetten. De deuren worden door de ervaren vakmensen uit de Storemax schuifdeuren fabriek vakkundig in elkaar gezet. Dat bespaart u veel tijd en is hartstikke gemakkelijk.

Storemax Comfort schuifdeuren op maat

Bent u na het lezen van deze informatie ook van mening dat het prijsverschil van € 39,90 niet opweegt tegen alle voordelen van de Storemax Comfort schuifdeuren? Bekijk dan snel de mogelijkheden van onze schuifdeuren op maat.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019kastengigant.nl