Veel mogelijkheden met schuifdeuren!

De schuifdeur is een deur met veel mogelijkheden. De schuifdeur kunt u zien als een massieve plaat die uit één of meerdere beweegbare delen bestaat. Het is een ideale deur voor ruimtes waar een draaideur te veel ruimte zou innemen. Er zijn dan ook verschillende opties waarvoor u deze deur kunt gebruiken. Wij bespreken hieronder vier veel voorkomende toepassingen voor de schuifdeur!

ZELF UITGEBREID SAMENSTELLEN

THUIS ADVISEUR UITNODIGEN

Schuifdeur als kastdeur

Een veel voorkomende toepassing voor een schuifdeur is natuurlijk als kastdeur. Of het nu een kledingkast of een opbergkast is, de schuifdeur zorgt ervoor dat de kast weinig ruimte inneemt. Een schuifdeurkast is dan ook zeer populair voor de inloopkast. Daarnaast is het ook een ideale deur in de wat kleinere slaapkamer.

Schuifdeur als kamerverdeler

De schuifdeur is ook een praktische oplossing om een kamer te verdelen. Een schuifdeur als kamerverdeler wordt steeds populairder. Zo kunt u bijvoorbeeld uw woonkamer afscheiden van de eetkamer. Het grote voordeel hiervan is dat u de kamer niet volledig van elkaar hoeft af te sluiten. Wilt u even een wat grotere ruimte ervaren, dan laat u de schuifdeuren gewoon open.Schuifdeur als kamerdeur

De schuifdeur kan ook gebruikt worden als vervanging van de normale draaiende kamerdeur. Met behulp van een schuifdeurrailsysteem is het mogelijk om deze deuren bij de deuropening te monteren. Denk er bijvoorbeeld aan om een schuifdeur als volgt te gebruiken:

  • Slaapkamerdeur
  • Badkamerdeur
  • Tussendeur
  • Keukendeur

Genoeg mogelijkheden om een schuifdeur als kamerdeur te gebruiken!Schuifdeur als buitendeur

De laatste toepassing is de schuifdeur als buitendeur. Het komt veel voor dat een schuifdeur als verlengstuk wordt gebruikt van de woonkamer naar de tuin. Deze deuren zorgen daarnaast voor veel lichtinval en u hoeft geen rekening te houden met draaiende deuren. Daarnaast kunt u kiezen voor een enkele of een dubbele schuifdeur. Er zijn genoeg mogelijkheden!

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl