KASTENGIGANT, SPECIALIST IN KASTEN OP MAAT

In 2004 zijn we gestart met de verkoop van op maat gemaakte kasten via internet. Razendsnel zijn we uitgegroeid tot dé grootste maatwerk kasten leverancier van Nederland. Met adviseurs in elke regio én 3 showrooms waar u onze kasten en schuifdeuren kunt bekijken.

Onze totaaloplossing bespaart u tijd

U een totale kastoplossing bieden, dat is ons doel. Dat ziet u terug in de enorme keuze in kasten, schuifdeuren, kastinterieurs en accessoires. Maar wij gaan verder dan dat. Met een advies op maat. En als u dat wilt, kunt u gebruik maken van onze inmeet en montageservice. Wij leveren alles netjes op tijd bij u thuis af. Kortom: wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen!

Persoonlijk advies

Als u dat wilt, komen onze adviseurs bij u thuis om u te adviseren over alle mogelijkheden van onze kasten, schuifdeuren en kastinterieurs en om u (kleuren)stalen te tonen. Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing voor úw situatie. 

Vakkennis en uitstekende service

Niet alleen onze adviseurs, maar ook onze helpdesk medewerkers hebben kennis van zaken. Ook zij beschikken over jarenlange praktijkervaring, waardoor ze u niet alleen vriendelijk te woord staan, maar ook vakkundig kunnen ondersteunen. Met deze vakkennis en klantvriendelijkheid onderscheiden wij ons ten opzichte van de Nederlandse bouwmarkten.

Scherpe prijzen

Doordat wij geen kasten op voorraad hoeven te houden én dankzij de goede relatie met onze leveranciers, kunnen wij schuifdeuren en maatwerk kasten van uitstekende kwaliteit tegen zéér voordelige prijzen aanbieden. Goedkoper dan bouwmarkten en andere speciaalzaken! Door deze scherpe prijzen zijn onze kastoplossingen ook interessant voor klus- en timmerbedrijven, die vaak rechtstreeks bij ons bestellen.

Laat u overtuigen door onze klanten

Natuurlijk kunnen wij u vertellen waarin wij uitblinken of ons onderscheiden ten opzichte van andere leveranciers van maatwerk kasten, maar alleen onze klanten weten dat dat écht waar is. Laat u daarom overtuigen door wat zij over ons zeggen:

Bedrijfsgegevens Kastengigant BV

Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
085 - 210 23 50
KvKnr: 53170466
BTWnr: NL.8507.77.963.B01
NL: info@kastengigant.nl
BE: info@kastengigant.be

 
 
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl