Hebben jullie een inmeetservice?

Kastengigant heeft een online configurator waarmee u uw ideale kast kunt samenstellen. Het is nodig dat u de stappen op een juiste manier loopt. Dit kan niet mis gaan. Kastengigant neemt u mee langs de route die nodig is om uw droomkast te ontwerpen.

Onze adviseur bij u thuis

De juiste maten doorgeven luistert heel nauw. Niets is vervelender dan dat u een kast ontvangt dat niet in de ruimte blijkt te passen. Bent u niet zeker van uw inmeetcapaciteiten of laat uw het opmeten liever over aan een vakman? Dan kunt u een afspraak maken voor een inmeetservice. Wij opereren landelijk en komen ook bij u thuis. Onze adviseur neemt kleurstalen mee, neemt de maten op van de ruimte waarin de nieuwe kast komt te staan en bespreekt u uw wensen. Dit adviesgesprek zorgt voor inspiratie en helderheid. U heeft duidelijk voor ogen hoeveel de kosten zullen bedragen en u weet wat uw mogelijkheden zullen zijn.

Maak een afspraak

Het adviesgesprek, ofwel de landelijke inmeetservice, kost u slechts €25,-. Na het adviesgesprek ontvangt u van ons een offerte of maat. De inmeetservice is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Bent u nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Plan een vrijblijvende afspraak in. Onze adviseur neemt binnen twee dagen contact met u op. Gaat u met ons in zee? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Topmerken en kasten
  • Kwaliteit
  • Montage- en inmeetservice
  • Stuntprijzen
  • Meedenkend personeel
  • Betrouwbare service
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl