Wat zijn de bezorgkosten?

U bent geïnteresseerd in onze bezorgkasten. Dan heeft u vast een leuke kast op het oog? Of wilt u uw ideale kast samenstellen via de configurator? Nadat u alle stappen van de ontwerpfase heeft doorlopen, heeft u een duidelijk overzicht van de algehele kosten.

Is het u ook wel eens opgevallen dat bezorgkosten soms meer kosten dan het product zelf? Bij Kastengigant is dat niet het geval. Gelukkig kunt u bij ons op bezorgkosten besparen door meerdere producten af te nemen. Leuk die lege hoek op in de woonkamer met een ruime vakkenkast of zorg voor een handige schuifdeurkast voor onder dat schuine dak op zolder. Handig voor de spullen die u nergens anders kwijt kunt. Wanneer u meerdere producten via de configurator samenstelt, hoe meer kwaliteit u in huis haalt en hoe minder kosten u kwijt bent aan de verzending.

Bespaar op uw kosten

Om ervoor te zorgen dat uw bestelling in goede staat bij u wordt afgeleverd, werken wij samen met een specialist in meubeltransport. Dit transportbedrijf kan meerde meubels tegelijk leveren voor hetzelfde bedrag. De kosten voor het meubeltransport bedragen

  • Normaliter €120,-.
  • €59,95, wanneer u voor €375,- of meer bij ons bestelt.
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl