Schuifdeuren op maat: stel zelf samen!

Snel een prijsindicatie weten? Uitgebreid schuifdeuren samenstellen 

In een paar stappen snel een overzicht
krijgen van onze scherpe prijzen.

KLIK HIER VOOR SNELLE PRIJSINDICATIE

Wanneer u de maten kent van uw ruimte kunt u hier
nauwkeurig uw schuifdeuren samenstellen.

KLIK HIER OM UITGEBREID SAMEN TE STELLEN

Is het tijd om een nieuwe schuifdeur te zoeken voor uw kledingkast? Stel hier uw eigen schuifdeur samen zodat u uw kast perfect laat aansluiten bij uw interieur. U kunt de schuifdeuren los bestellen, maar ook kopen in combinatie met een kastinterieur. Én dat voor een prijs die scherper is dan de prijzen die u bij de bouwmarkt aantreft!

SCHUIFDEUR ZELF ONLINE OP MAAT LATEN MAKEN

Bij Kastengigant kunt u uw schuifdeur zelf op maat maken. De schuifdeuren op maat kunt u met behulp van onze schuifdeuren configurator in 7 snelle stappen uw eigen schuifdeuren op maat samenstellen. U kiest bijvoorbeeld zelf:

  • de afmeting van uw schuifdeuren
  • het soort schuifdeuren (modern, klassiek, meervlaks- of standaard schuifdeuren)
  • het type omlijsting (stalen sierlijst of een robuuste aluminium omlijsting)
  • uw eigen deurvulling (kleuren, houtsoort decoren, spiegels en/of glas)
  • het softclose systeem, dat er voor zorgt dat uw schuifdeuren soepel en geruisloos sluiten
  • accessoires als handgrepen, verlichting, plakstrips, etc.

Stel uw schuifdeuren samen

KIES DE JUISTE SCHUIFDEUREN VOOR ÚW INTERIEUR

Onze schuifdeuren bieden u veel mogelijkheden! Doordat de schuifdeuren op maat worden gemaakt, kunt u uw kasten of scheidingswand volledig afstemmen op uw interieur. Zo kunt u schuifdeuren gebruiken voor uw kast die binnen staat, maar schuifdeuren zijn ook heel geschikt voor de buitenwereld. Met een schuifdeur voor buiten kunt u eenvoudig naar buiten stappen en hoeft u niet bang te zijn dat de deur ergens tegen aan klapt. Schuifdeuren zijn ideale kastdeuren.

De hoogglans schuifdeuren geven met hun toplaag van acryl een modern interieur een strakke, luxe uitstraling. Terwijl een landelijke schuifdeur (in klassieke of moderne uitvoering) erg mooi staan bij landelijke interieurs of een romantische inrichting.

De meervlaksschuifdeuren kunt u helemaal zelf ontwerpen. Combineer verschillende materialen naar eigen inzicht: glazen deurpanelen met hout of glas met spiegel of vlakken in verschillende kleuren. En de loftdeuren passen perfect in een industrieel interieur. U kunt ook schuifdeuren op uw boekenkast op maat plaatsen!

SCHUIFDEUREN ÉN EEN KASTINTERIEUR

U kunt op onze website ook een complete schuifdeurkast op maat samenstellen met de schuifdeuren en het kastinterieur dat u wilt. Ook deze schuifdeurkast wordt op maat gemaakt, dus u kunt de indeling van uw kast (hang- en legruimte, lades) helemaal afstemmen op uw eigen wensen! 

Een schuifdeursysteem is een ideale manier om uw interieur af te maken. U kunt de schuifdeur zelf samenstellen en aanpassen naar uw persoonlijke wensen. De persoonlijke service van Kastengigant zorgt dat u uw ideale schuifdeur krijgt. 

Zelf een schuifdeur maken geeft u de gelegenheid om uw kastinterieur perfect te maken. De schuifdeuren geven u de optie om uw kamer ruimtelijk en efficiënt in te delen omdat u niet te maken hebt met openslaande deuren. 

Stel uw complete schuifdeurkast samen

SCHUIFDEUR ADVIES: INCLUSIEF INMEETSERVICE

Laat u zich het liefst persoonlijk adviseren over alle schuifdeur mogelijkheden en opties? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies bij u thuis. Onze adviseur adviseert u niet alleen over alle mogelijkheden, maar zal ook meteen alles opmeten. U kunt ook uw schuifdeur zelf maken. U hoeft er de deur niet voor uit. Wilt u een schuifdeur of kast liever eerst met eigen ogen zien? Breng dan een bezoekje aan één van onze showrooms in Purmerend of Hoofddorp.Voor een snel overzicht van ons assortiment en het maken van een inmeet afspraak gaat u naar  Snel overzicht

Afspraak maken

copyright © 2017 kastengigant.nl