Dressing op maat kopen: Gebruik de inmeetservice!

Het is soms wel eens tijd voor iets anders. In plaats van te kiezen voor een standaard kast, is het ook eens leuk om te kiezen voor een dressing op maat. Een dressing kunt u omschrijven als een verzameling aan kasten in één ruimte. Door de kasten met elkaar te verbinden creëert u een dressing op maat die aanvoelt als een inloopkast. Het is belangrijk dat u kiest voor maatwerk om de kasten probleemloos te integreren. Bij ons kunt u uw dressing op maat online samenstellen.

ZELF UITGEBREID SAMENSTELLEN

THUIS ADVISEUR UITNODIGEN

Dressing kast ontwerpen

Het is niet iets wat u elke dag doet, dressing kasten op maat ontwerpen. Met behulp van onze configurator kunt u eenvoudig uw eigen dressing kast samenstellen. U kunt helemaal zelf de kastonderdelen uitzoeken en de samenstelling van uw kast bepalen. Het is wel belangrijk dat u goed rekening houdt met de maten van de dressing kast. Het moet natuurlijk wel allemaal passen. Als u dit niet zelf wilt doen kunt u ook gebruik maken van onze inmeetservice. Onze kastenexpert komt dan bij u langs om alle maten op te meten en om u meteen te voorzien van persoonlijk advies over uw dressing kast.

Als u een kasten dressing wilt ontwerpen online, dan kunt u naast de standaard kastelementen ook na denken over andere elementen. In onze dressing configurator zijn een scala aan mogelijkheden. Denk aan het volgende wat u kunt toevoegen aan uw dressing op maat:

 • Schuifdeuren
 • Spiegels
 • Uitklapbare kapstokken
 • Schoenenrekken
 • Dassenrekken
 • Verlichting
 • Oftewel genoeg mogelijkheden voor uw nieuwe dressing. Daarnaast wilt u natuurlijk ook dat uw dressing een bepaalde stijl krijgt. Er zijn verschillende stijlen die mogelijk zijn.

  Verschillende stijlen dressings

  Het is verstandig om de dressing op maat aan te laten sluiten op de rest van uw interieur. Heeft uw woning een moderne inrichting, dan is een dressing in moderne stijl de beste optie. U kunt zelf bepalen welke stijl de dressing krijgt. De volgende stijlen zijn zeer populair:

  • Dressing moderne stijl
  • Dressing landelijke stijl
  • Dressing klassieke stijl

  U kunt altijd contact met ons opnemen om de juiste keuze te maken voor uw dressing op maat.  Dressing op maat prijs

  Omdat wij uw dressing op maat maken is het niet mogelijk om van te voren zeggen wat de dressing prijs zal zijn. Als u onze configurator gebruik, dan kunt tijdens en aan het einde van het samenstelproces een overzicht zien van de prijs voor uw dressing. U kunt uw dressing ook als kledingkast gebruiken

  Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl