Kastinterieur voor schuine kasten

Een zolderkast onder een schuin dak? Een kledingkast met een schuine wand? Wij maken alles op maat. Een schuin kastinterieur is dus geen enkel probleem!

Een kastinterieur voor elke schuine kast

Ook voor úw situatie hebben wij een passende oplossing. Bij een kledingkast met een schuine achterkant schuinen we het kastinterieur naar achter toe af. Bij een kast met een schuine zijkant schuinen we de kastdeuren én het kastinterieur af. Wij zorgen er voor dat de kastruimte die u heeft, optimaal benut wordt. Zo kunt u ook een schuifdeurkast op maat laten maken.Kastinterieur voor schuine kasten op maat

Ook bij een zolderkast of een schuine kledingkast kunt u het kastinterieur samenstellen zoals u dat wilt. Wilt u legplanken, hangsystemen of lades? Het kan allemaal. En natuurlijk in de kleuren die passen bij de rest van uw interieur. Met luxe accessoires als een garderobelift, dassenrekken, broekenrekken, schoenenrekken, led strips en andere verlichting maakt u uw kledingkast helemaal compleet. U kunt, mits u genoeg ruimte heeft, overwegen om een inloopkast te plaatsen onder het schuine dak. 

Persoonlijk advies en inmeetservice

Wij raden u aan om voor uw schuine kast altijd een offerte aan te vragen. Als u meteen een foto van de ruimte met de bijbehorende maten toevoegt, kunnen wij u snel een prijsindicatie sturen. U kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk advies inclusief inmeetservice. Onze adviseur komt dan bij u thuis om de ruimte op te meten én u te adviseren over de vele mogelijkheden. Zo kan hij u adviseren over andere type kastinterieuren.Montageservice voor onze kastinterieurs voor schuine kasten

Als u dat wilt, kunt u uw zolderkast of schuine kast zelf plaatsen. Bij alle schuifdeuren en kastinterieurs zit een duidelijke montagehandleiding. Wilt u dat niet? Dan kunt u de montage van uw kast ook overlaten aan onze monteurs. Zij zorgen er voor dat uw schuine kast vakkundig en snel wordt geplaatst. Stel uw kastinterieur op maat onder schuin dak zelf samen.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019kastengigant.nl