Is het mogelijk om een kleurstaal toegestuurd te krijgen?

Bij het online bestellen van een kast staat u voor ontzettend veel keuzes. Er bestaan nu eenmaal veel soorten kasten, in verschillende variaties. Schuifdeuren, barndeuren, inloopkasten en draaideurkasten. Om de door u gekozen kast helemaal eigen te maken, kunt u hem stijlen zoals u wilt. In onze configurator kunt u zelf de inhoud van kast bepalen, de maten en de accessoires.

Ook de kleur kunt u helemaal zelf bepalen. In de configurator zijn de kleuren al voor u uitgestald. Maar soms is het extra fijn om de kleur even tegen uw huidige interieur aan te houden. Of om de kast in het echt te kunnen bekijken. Zeker wanneer u speciale wensen heeft voor uw inrichting. Is het mogelijk om een kleurstaal toegestuurd te krijgen? Helaas is dat niet mogelijk, maar wél kunt u gebruik maken van onze vakkundige inmeetservice. Of kom langs in onze showroom. Zo kunt u alsnog de kleur voelen en ervaren.

Handige inmeetservice en showroom

Onze adviseur komt graag bij u lang om in alle geuren en kleuren de kast te presenteren. De kleurstalen spreken boekdelen. Vergelijk de kleurstalen eens met elkaar en houd ze goed tegen het daglicht.

Komt u liever langs in onze showroom, zodat u ook gelijk de verschillende soorten kasten en de mogelijkheden van dichtbij kunt bekijken? Wij hebben 3 showrooms, in Purmerend, Hoofddorp en Breda. Hier kunt u naar hartenlust de verschillende kasten bekijken. Ervaar, neem waar en laat u adviseren door onze kastenexperts!

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl