Uw eigen badkamerkast op maat gemaakt

In de badkamer is het vaak vochtig en dat heeft een negatief effect op de badkamerkasten. Overkomt u dit ook en bent u op zoek naar een nieuwe kast voor in de badkamer? Bij Kastengigant kunt u badkamerkast op maat laten maken. Dit alles ook nog eens voor vlijmscherpe prijzen!

SMALLE BADKAMERKASTEN

In de badkamer heeft u soms een beperkte ruimte waarmee gewerkt kan worden. Daarom vindt u bij ons verschillende badkamerkasten in alle soorten maten die u zelf kunt aanpassen aan uw persoonlijke interieurwensen. De smalle badkamerkast wordt in uw eigen badkamer afgeleverd met behulp van onze montageservice. Bij Kastengigant kunt u goedkoop uw badkamerkast zelf ontwerpen. Vraag daarom snel een offerte aan!

HOGE EN HANGENDE BADKAMERKASTEN

Om een badkamer zo efficiënt mogelijk in te delen zijn er verschillende manieren om dit te bewerkstelligen. Een van de manieren om dit te doen is door gebruik te maken van een hoge badkamerkast of een hangende badkamerkast. Door de ruimte in de hoogte optimaal te benutten hou je veel ruimte over voor andere spullen in de badkamer. Een hangende kast in de badkamer is bijvoorbeeld ideaal voor boven de afwastafel. Het is uiteindelijk belangrijk dat de kast op maat is gemaakt zodat deze altijd waterpas kan worden geplaatst.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een open badkamerkast samen te stellen. Dan kunt u er spullen in kwijt zonder dat u bang hoeft te zijn dat de deurtjes niet dicht kunnen. Een andere oplossing is te kiezen voor schuifdeuren binnen. Dit bespaart ruimte op een efficiënte manier en zorgt dat u uw badkamerkast probleemloos kunt open doen. Wat ook een efficiënte manier is om ruimte te besparen, is een badkamerkast met een wasmand.PERSOONLIJKE SERVICE VAN KASTENGIGANT

Als u hulp nodig hebt bij het samenstellen van een badkamerkast, neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Daarnaast leveren zij graag inspiratie voor de badkamerkasten. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom of een afspraak te maken voor een bezoek aan u thuis. Wist u trouwens dat onzestellingkasten op maat ook zeer populair zijn. Dit type kast kan ook in de badkamer worden gebruikt. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bij u thuis kan de kastenspecialist u adviseren over de verschillende opties en meet meteen de ruimte op waar u uw badkamerkast eventueel kunt plaatsen. Bent u ook op zoek naar unieke kast? Overweeg dan eens een wandkast op maat.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl