Ladekast hout bij Kastengigant: Inmeetservice + Montageservice!

U wilt eens iets anders. Iets verrassends. Een ladekast van écht hout. Niet zo één die de meeste mensen van de blauw-gele meubelgigant halen. Neem dan eens een kijkje op Kastengigant. Hier vindt u genoeg keuze voor een nieuwe kast. Al eens nagedacht over een ladekast van hout?

THUIS ADVISEUR UITNODIGEN

Een houten ladekast is een meubelstuk die écht in elke ruimte in huis een plekje kan vinden. Niemand zal er gek van opkijken als ‘ie te vinden is in een badkamer. Ook misstaat dit meubelstuk niet in een slaapkamer, hal of de woonkamer. Het fijne van een ladekast is dat dit meubel compact oogt, maar dat u er tegelijkertijd veel spullen in kwijt kan. Dit is gelijk ook het gevaar. Zorg daarom voor een goede indeling. Wilt u uw schoenen kwijt in de kast? Zorg dan dat u gebruik maakt van de optie om een schuine schoenenplank toe te voegen. De diepte van de plank dient dan wel 350 mm te zijn.

Ladekast hout met kleurenfront

Bij kastengigant werken we met een online configurator waar u uw kast kunt samenstellen. U bepaalt het type kast, uit hoeveel onderdelen deze dient te bestaan en de soort indeling. Zo kan de kast variëren in grootte, kleur en afwerking. Wanneer u kiest voor een eiken natuurkleur kast, betekent dit niet dat u gehele kast er zo uit kan zien. Bij bieden u de optie om voor de ladefronten voor een andere kleur te gaan. Wanneer u kiest voor een frigo witte front, zal dit op een positieve wijze afsteken tegen de natuurlijke kleur van het interieur van de kast. De ladekast hout is zo met recht een eyecatcher in de woning.

U bepaalt de indeling van uw houten ladekast

U bepaalt de grootte, de kleur en de afwerking en wij leveren dit op maat bij u thuis. Een ladekast kunt u zo breed maken als de ruimte toelaat. Zo is het mogelijk een ladekast hout over de gehele wand van 6 meter te plaatsen, maar zijn kleinere ladekasten van drie iets kleinere panelen ook mogelijk.

Afspraak maken

Het meubel met de verschillende functies

Duidelijk is dat een ladekast vaak een prominente plek inneemt in een woning. Het is hét meubel voor kleding in de slaapkamer, het kan dienen als commode in de kinderkamer en als opbergruimte voor allerlei huisraad in de woonkamer. Om de juiste soort ladekast hout te kopen is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten:

  • Met welk doel gaat u de ladekast hout gebruiken?
  • Welke spullen bergt u op in de houten ladekast?
  • Wilt u met u ladekast juist de diepte, breedte of hoogte in?
  • Welke ruimte mag het meubel innemen?
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl