Schuifdeursysteem op maat: ontwerp zelf uw kast!

Een schuifdeursysteem is een zeer praktische oplossing om extra ruimte te creëren in een kamer. Een schuifdeursysteem vervangt de traditionele openslaande deur. Met deze systemen nemen kasten minder ruimte in. Maar ook verschillende ruimtes worden met elkaar verbonden als een schuifdeursysteem ertussen staat. Zo kan een railsysteem schuifdeur gebruikt worden om de eet- en woonkamer met elkaar te verbinden of juist van elkaar af te sluiten.

Men kiest vaak voor een schuifdeursysteem voor de exclusieve uitstraling en het geruisloze railsysteem schuifdeur. Een andere veelvoorkomende reden is dat een schuifdeursysteem afwisseling biedt, een schuifdeursysteem is een welkome afwisseling op de standaard kastdeuren.

Stel uw schuifdeuren samen

SCHUIFDEURSYSTEMEN SAMENSTELLEN MET DE CONFIGURATOR

Onze schuifdeursystemen zijn hoogwaardige oplossingen voor ruimtebesparingen in uw woon-, slaap of zijkamer. Stel uw eigen schuifdeursysteem voor een kast zelf samen met behulp van onze gebruiksvriendelijke configurator, doorloop de volgende stappen:

 1. Kies het type schuifdeur. Hier kunt u een keuze maken uit:
  - Normale deuren
  - Klassieke landhuisdeuren
  - Greenpanel loftdeuren
  - Meervlaks deuren
  - Moderne landhuisdeuren
  - Klassieke paneeldeuren
  - Moderne acryl schuifdeuren
  - Loftdeuren
 2. Voer de maten in. Daarnaast kunt u aangeven aan welke zijdes zich een muur bevindt
 3. Kies het type omlijsting en het merk
 4. Kies het type deurvulling. U kunt kiezen uit:
  - Uni decoren
  - Hout decoren
  - Spiegels
  - Gekleurd glas
  - Gelaagd glas
  Kies vervolgens welke kleur u voor de omlijsting wilt. Daarnaast kunt u een keuze maken voor een railsysteem voor de schuifdeur. Vervolgens kunt u nog een aantal keuzes maken voor een softclose schuifdeur ophangsysteem
 5. Indien van toepassing kunt u zijpanelen bestellen. Zo niet, dan kunt u doorgaan naar de volgende stap
 6. Kies eventuele accessoires voor bij uw schuifdeursysteem zoals een lichtset of een plakstrip

Als u de stappen hebt doorlopen dan heeft u succesvol uw schuifdeursysteem samengesteld. U kunt er ook voor kiezen om een gehele schuifdeurkast samen te stellen.

Stel uw schuifdeuren samenSCHUIFDEURSYSTEEM IN EEN KAST: DE VOORDELEN

Een schuifdeursysteem kast heeft meerdere voordelen dan alleen een fraaie uitstraling. Deze systemen voor schuifdeuren hebben de volgende pluspunten:

 • Meer ruimte met een schuifdeur ophangsysteem
 • Geen rekening houden met de uitzwaai van de deur
 • Geeft meer mogelijkheden tot het inrichten van het huis
 • Het kan meerdere ruimtes met elkaar verbinden.


DE SERVICE VAN KASTENGIGANT

Naast de kwalitatief uitstekende schuifdeursystemen biedt Kastengigant ook een uitstekende service aan. Wij voorzien u van persoonlijk advies, zo kunt u langskomen in een van onze showrooms of een afspraak maken met een van onze kastenexperts. Zij komen dan bij u thuis en voorzien u van advies op maat én meten meteen alles op voor alle soorten schuifkasten. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze montageservice mocht u zelf niet in staat zijn om het schuifdeursysteem te monteren. Zij monteren de schuifdeursystemen snel en eenvoudig!

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl