Stellingkast op maat maken

Bent u op zoek naar een goede kast waarin u vele spullen kwijt kunt? Dan is een stellingkast iets voor u. Bij Kastengigant kunt u uw eigen stellingkast samenstellen zodat u deze nauwkeurig kunt plaatsen. De stellingkasten worden op maat gemaakt nadat u ze zelf heeft samengesteld. Bij Kastengigant krijgt u een stellingkast van hoge kwaliteit voor een vlijmscherpe prijs!

OPGERUIMD HUIS MET EEN STELLINGKAST VAN KASTENGIGANT

Wilt u graag een opgeruimd huis waar u de troep eenvoudig kunt opbergen? Geen spullen die slingeren op de vloer op zolder of in de bijkeuken? Dan is een stellingkast ideaal. Bij Kastengigant kunt u eenvoudig uw kast samenstellen en op maat laten maken. Bij een stellingkast kunt u geen schuifdeuren nemen. Vraag snel een offerte aan!

STELLINGKAST OP MAAT MAKEN

Bij het maken van een stellingkast moet rekening gehouden worden met het volgende:

 1. De afmeting, indeling en plankdikte van de stellingkast
  Bij het vaststellen van deze gegevens moet u eerst kijken waar de stellingkast geplaatst wordt. Meet op hoeveel ruimte beschikbaar is voor de stellingkast en bepaal de lengte, breedte en hoogte.
 2. Kleur en achterwand
  Maak de keuze of u een stellingkast wilt maken met of zonder een achterwand. Bij Kastengigant kunt u ervoor kiezen wat u wilt, maar meestal leveren we kasten mét een achterwand. Een kastenwand maakt een stellingkast steviger, daardoor kunt u meer spullen in kwijt. De achterwand is leverbaar in dezelfde kleur als de rest van de stellingkast.
 3. De kastindeling van de stellingkast
  Bij een stellingkast is veel mogelijk qua indeling. Wilt u veel legruimte of kiest liever voor veel hangruimte? Dit kunt u aangeven wanneer u uw stellingkast maakt met behulp van onze configurator.
 4. Accessoires bij uw stellingkast
  Bij een stellingkast kunt u verschillende accessoires kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een lampje die de kast goed verlicht, maar ook aan een schoenenrek, kledinghouders en legplanken.

Overweeg ook eens een schuifdeurkast.

EEN STELLINGKAST MAKEN: WAT KOST HET?

Een van de grote voordelen van het zelf maken van uw stellingkast is dat u zelf bepaald hoe duur of hoe goedkoop het wordt. De prijs van onze inloopkasten zijn afhankelijk van de grootte, de indeling en de afwerking van de kast. Dit bepaald u allemaal zelf met de configurator. Mocht u zelf geen tijd hebben om de stelling kast zelf online te maken dan kunt u contact opnemen zodat wij u een passende offerte kunnen aanbieden. Hiervoor hebben wij de volgende gegevens nodig

 • De afmetingen van de stellingkast
 • Welke indeling u wilt voor uw stellingkast
 • De accessoires die u in uw kast wilt
 • De kleur van de kastSTELLINGKAST OP MAAT: ADVIES, INMEET- & MONTAGESERVICE

U kunt ook kiezen voor persoonlijk advies wanneer u een stellingkast op maat wilt. Onze kastenexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw stellingkast. Een bezoek aan onze showroom of een afspraak bij uw thuis biedt de oplossing. Bij een afspraak bij uw thuis krijgt u persoonlijk advies en worden de maten meteen opgemeten. Zij kunnen u ook meteen advies geven voor een slaapkamerkast of kledingkast op maat.

Wanneer u uw stellingkast hebt gemaakt kunt u ervoor kiezen om deze zelf te monteren. Maar u kunt ook gebruik maken van onze montageservice. Onze monteurs plaatsen uw stellingkast op een snelle en vakkundige manier zodat u er lang van kan genieten. 

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl