Stoere kledingkast: stel zelf samen in de configurator

Een stoere, robuuste kledingkast in de slaapkamer misstaat geen enkel interieur. Houdt u wel van een beetje modern en stoer karakter in huis, dan zijn de stoere kledingkasten bij uitstek een goed idee. Wat maakt een stoere kledingkast nu tot een stoere kledingkast? Een aantal belangrijke elementen zijn bijvoorbeeld robuust hout, grove vormen, stalen handvatten en opvallende kleuren.

Een stoere kledingkast met een goede lak denim verf eroverheen, dat klinkt meer dan goed. In onze configurator kunt u de stoere kledingkast voor de kinderkamer of uw eigen kamer helemaal zelf samenstellen.

Bepaal zelf de maten, type deur, kleur en accessoires. In onze online ontwerptool zijn de mogelijkheden te over. Hoe meer u zelf kunt bepalen, hoe meer de kast eigen gaat voelen. Doorloop het stappenplan van meer dan 6 stappen, met verschillende opties.

Stoere kledingkast voor de kinderkamer

Houdt uw zoon of dochter wel van een beetje stoer interieur? De stoere kledingkast in de kinderkamer is een droom voor uw zoon of dochter. Zo staat een grijze stoere kledingkast vast en zeker goed in de kinderkamer. Het voordeel van onze online tool is dat er verschillende kleuren te krijgen zijn. De kleuren blauw en groen zijn heel geliefd voor de stoere kledingkast kinderkamer.

Kast met spiegels? Wanneer uw dochter al wat begint te tuttelen, maar toch stoer en sportief wilt blijven: stoere kledingkast met spiegel! Deze ultieme combinatie is mogelijk bij de KastenGigant. Overigens is KastenGigant hét adres voor een kledingkast op maat. Een scala aan mogelijkheden. Heeft u wel eens nagedacht over een perfect passende schuifdeurkast?

Profiteer van al onze voordelen

Een nieuwe stoere houten kledingkast op maat én naar wens, dat kan bij KastenGigant. Merkt u dat u met tegenzin of wat onzeker aan de slag gaat in de ontwerptool? Niet nodig! Maak gebruik van onze inmeetservice, wij komen graag langs om de maten van de stoere houten kledingkast op te meten. Heeft u nog meer kast wensen? Wij zorgen graag voor uw perfecte woonkamer-, werkkamer en slaapkamerkast.

Dit zijn onze voordelen:

  • Handige ontwerptool
  • Stoere kledingkast op maat
  • Inmeetservice
  • Montageservice
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl