Witte kast: stel zelf samen in onze configurator

Het is vaak een pareltje in elke woonkamer of slaapkamer: de kast. Met name de witte kasten zijn ontzettend populair. En dat is natuurlijk niet voor niks. Een witte kast heeft praktische kanten: het functioneert als opbergruimte en het zorgt voor overzicht. Daarnaast zet de witte kast de toon in elke woonkamer of slaapkamer.

Tot zover ons betoog voor de witte kast. Wat eigenlijk een beetje overbodig is, want dat u op de witte kast pagina belandt bent, zegt al voldoende. De kast wit is dus ideaal als opbergruimte en sfeermaker, maar wat zijn de mogelijkheden? Wij leggen dit graag voor u uit.

Witte kast op maat maken

Een witte kast in de woonkamer, dat vraagt soms om wat pas en meetwerk. Zeker wanneer de ruimte al wat klein is. Goed nieuws: de witte kast kunt u naar eigen smaak samenstellen. Dat betekent een tal van mogelijkheden, bij de Kastengigant.

Een witte dichte kast en witte kast met open vakken. Wij leiden u graag door de bijna eindeloze mogelijkheden van onze online tool.

  • Type witte kast: u kunt hier kiezen uit een draaideurkast en schuifdeurkast.
  • Type deur: er zijn een scala aan deuren beschikbaar. Denk dan aan de meervlaksdeuren, barndeuren, klassieke deuren, landhuisdeuren, loftdeuren en omlijste deuren.
  • Maten: bepaal zelf de hoogte, breedte en diepte. Heeft u een kleine ruimte, dan is het slim om de witte kast zoveel mogelijk in de hoogte te laten bouwen.
  • Interieur: de binnenzijde van de witte kast kunt u zelf bepalen. Denk dan aan een hanggedeelte, planken en lades.
  • Kleur: het belangrijkste gedeelte. Hier kunt u aangeven dat u graag een witte kast wilt.

Inmeetservice en meer

Een witte kast woonkamer of slaapkamer bestellen betekent niet dat de koper aan het lot wordt overgelaten. Wij helpen u graag verder door inmeetservice en montageservice aan te bieden.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl