Buffetkast op maat van Kastengigant

Bent u op zoek naar een nieuwe buffetkast of wilt u uw oude vervangen? En wilt u deze buffetkast op maat laten maken? Bekijk dan onze configurator waarmee u uw buffetkast zelf kan samenstellen. Wij leveren maatwerk van hoge kwaliteit voor zeer scherpe prijzen. Met buffetkasten kunt u vele kanten op. De buffetkast kunt u samenstellen zodat deze goed aansluit bij uw persoonlijke interieurstijl.

BUFFETKASTEN ZELF MAKEN

U kunt uw buffetkast zelf ontwerpen. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen voor een buffetkast die u zelf maakt. Als u een buffetkast zelf wilt maken, denk dan na over de volgende punten:

  • Welke afmetingen wilt u dat uw buffetkast krijgt? (breedte, diepte, hoogte)
  • Wat voor een type kastdeuren wilt u?
  • Wat voor soort deurvullingen wilt u? (kleuren, houtnerf decors, glazen deuren, spiegeldeuren)
  • Wat voor een indeling wilt u in uw buffetkast? (hang- en legruimte, ladeblokken)
  • Welke accessoires wilt u zien in uw buffetkast?

BUFFETKASTEN IN VERSCHILLENDE KLEUREN

Met buffetkasten zijn vele dingen mogelijk, zo ook met de kleur. Zo kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een buffetkast met een witte kleur te laten maken. Maar een buffetkast met een grijze kleur kan ook als dat beter aansluit bij uw persoonlijke wens. Maar er zijn vele verschillende mogelijkheden als het om de kleur aankomt, denk aan onder andere de volgende:

  • Witte buffetkast – zoals we al eerder aangaven, een zeer populaire kleur
  • Grijze buffetkast – ook al eerder genoemd, na wit het populairst
  • Buffetkast met een zwarte kleur
  • Buffetkast met een robuuste teak kleur
  • Hoogglans witte buffetkasten

MODERNE BUFFETKASTEN BIJ KASTENGIGANT

U kunt bij Kastengigant moderne buffetkasten op maat laten maken. De buffetkasten hebben een mooie moderne uitstraling en passen bij vele interieurstijlen. Uw persoonlijke wensen voor de moderne buffetkast kunt u met behulp van de configurator eenvoudig doorvoeren. De meeste moderne buffetkasten zijn draaideurkasten, maar het is ook mogelijk om schuifdeur te plaatsen. Wilt u een in plaats van een een buffetkast met een moderne stijl een brocante stijl? Dan kunnen wij misschien iets voor u betekenen met een buffetkast in een nieuw brocante stijl. Denk naast een buffetkast ook eens na over een mooie televisiekast!

OFFERTE AANVRAGEN VOOR BUFFETKAST

Onze buffetkasten hebben zeer scherpe prijzen. Onze goedkope buffetkasten zijn scherper geprijsd dan de bouwmarkten. Schroom dus niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen goedkope buffetkasten. Verstuur eventueel een foto, tekening of ontwerp mee van uw ideale buffetkast en u ontvangt een passende offerte. Wij kunnen u ook adviseren over buffetkasten met schuifdeuren.BUFFETKAST OP MAAT: ADVIES, INMEET & MONTAGESERVICE

Wilt u persoonlijk advies bij het samenstellen van uw buffetkast? Kom dan eens langs in onze showroom of maak een afspraak voor bij u thuis. Onze kastenexperts adviseert u over de optie en meet meteen de maten van uw huis in. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze montageservice. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw buffetkast snel en vakkundig wordt geplaatst. Ook op zoek naar een kast voor op kantoor? Overweeg dan een inbouwkasten op maat!

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl