Hoge keukenkast: Gebruik onze montageservice!

De keuken is zo goed als af. Het enige wat nog mist is een ruimte om de voorraad in te stallen. Toevallig heeft u nog een ruimte over waar precies een kastje in past. Voor het creëren van extra bergruimte kunt u de hoogte inwerken.

ZELF UITGEBREID SAMENSTELLEN

THUIS ADVISEUR UITNODIGEN

Tot het plafond en verder

Met een hoge keukenkast heeft u heel wat ruimte gewonnen. Kies voor een hoge keukenkast die - waarom ook niet -helemaal tot het plafond rijkt, zodat u de ruimte optimaal benut. Ruimte die u nu naar vrij inzicht kunt indelen met allerhande pakjes en zakjes om mee te koken, pannen, servies en prullaria waar u tot nog toe geen geschikte opbergplek voor kon vinden. Met levensmiddelen achter ‘slot en grendel’ ziet de keuken er gelijk stukken opgeruimder uit.

Maak u hoge keukenkast zelf

Bij een kast op maat horen vaak speciale wensen. Daarom bieden wij u een handige tool in de vorm van een configurator op onze website waarmee u uw droomkast kunt realiseren. U geeft aan welke omgevingssituatie voor uw nieuwe kast geldt – waar bevindt de muur zich ten opzichte van de kast, en wilt u liever wel of geen achterwand? Ook vult u de hoogte, breedte en diepte in. Geheel naar wens stelt u met verschillende modules uw kast samen. Deze modules verschillen van elkaar in hoeveel planken en/of lades waarmee u de keukenkast wilt inrichten. U bent vrij om de lades en/of plankjes op elke hoogte te plaatsen.

Doedelatoe

Doe de la toe, maar dan wel een beetje zachtjes graag. Dat kan met de Softclose lades van Kastengigant. U kunt kiezen voor één van de volgende varianten voor uw hoge keukenkast:

  • Lade Softclose Basis
  • Lade Softclose Deluxe
  • Lade Push To Open

Nadat u een indeling heeft bepaald, kunt uw hoge keukenkast bij de rest van de keuken laten aansluiten door te kiezen voor een kleur dat complementeert of waarmee u een eenheid creëert in de ruimte. Steengrijs mat, frigo wit, aluminium, antraciet, ivoor structuur, eiken natuur, walnoot en linnen. Het is geheel aan u. U kunt het zelfs zo bont maken dat u een ander type en kleur ladefront kiest dan de kleur van uw kastinterieur. Leef u uit.

Wil het meten niet, moeite om een beslissing te nemen over de indeling van uw hoge keukenkast, of wilt u liever in persoon over uw opties praten? Dat kan. U hoeft niet naar ons toe te komen – voor een kijkje in onze showroom bent u overigens van harte welkom -, maar we bezoeken u wanneer u daar tijd voor heeft. Zo kan onze adviseur verschillende mogelijkheden met u doorspreken en heeft u door de vele kleurstalen een duidelijk overzicht van uw kleurenopties. Na het adviesgesprek en het verlenen van onze inmeetservice (tegen een tarief van €25,-) ontvangt u een offerte en heeft u binnen een mum van tijd een mooie invulling voor die lege plek in de keuken.

Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2020  kastengigant.nl