Landhuisdeuren op maat

Stem de schuifdeuren van uw kast of schuifwand af op de rest van uw interieur en uw binnendeuren. Klassieke landhuisdeuren voor een landelijke woonstijl. Schuifdeuren met strakke lijnen voor een modern interieur!

Klassieke landhuisdeuren

De kleuren en elegante vormen van deze landelijke schuifdeuren komen in veel woonstijlen tot hun recht. Ze staan mooi in een klassieke inrichting, maar passen ook erg goed in romantische of landelijke interieurs.Moderne landhuisdeuren

De strakke, eigentijdse lijnen van deze moderne landhuisdeuren passen in een strak, modern interieur. Ze worden niet alleen gebruikt als kastdeuren, we zien ze steeds vaker terug in moderne schuifwanden als kamerverdeler.

Landhuisdeuren van top kwaliteit

Landhuisdeuren hebben een robuuste uitstraling. Ze zijn vrij zwaar, want ze zijn gemaakt van 22 mm dik MDF. Met het softclose systeem sluiten de schuifdeuren echter soepel en geruisloos, zonder hard tegen de muur of het zijpaneel te stoten. Het loopwerk wordt aan de achterkant van de schuifdeur gemonteerd. Aan de bovenkant wordt een bovenlijst (in dezelfde kleur als de deuren) voor de bovenrail gemonteerd.

Landhuisdeuren online samenstellen

In onze schuifdeur-configurator stelt u in 7 snelle stappen uw landelijke schuifdeuren samen. U kiest bijvoorbeeld zelf:
  • de afmetingen van uw landhuisdeuren
  • de landelijke of de moderne uitvoering
  • voor kastdeuren in grondlaag of in kleur
  • uw exacte deurvulling (belijning of spiegel)
  • handgrepen, softclose, verlichting
Tijdens het samenstellen ziet u hoeveel de landhuisdeuren, die u heeft samengesteld, kosten. U bent bij ons altijd goedkoper uit dan bij de bouwmarkt! Bevalt de prijs? Dan kunt u uw landelijke schuifdeuren meteen online bestellen.Wilt u de landhuisdeuren eerst zien voordat u ze wilt bestellen? Breng dan een bezoek aan één van onze showrooms (in Purmerend of Hoofddorp). Daar kunt u de schuifdeuren en de verschillende handgrepen bekijken. En wij kunnen u natuurlijk adviseren over alle mogelijkheden!

Landhuisdeuren in combinatie met Svedex binnendeuren

Landhuisdeuren met verticale frezingen hebben dezelfde uitstraling als de Svedex binnendeur type AL14. Als u uw kasten op maat samenstelt, dan moet u landhuisdeuren zeker overwegen!

Via onze website Deurengigant.nl kunt u deze deuren bij uw schuifdeuren bestellen. Naast binnendeuren met een moderne uitstraling, kunnen we uit de Svedex collectie ook klassieke deuren koppelen aan onze klassieke landelijke stijldeuren.
Algemene voorwaarden Cookies Privacybeleid ©2019kastengigant.nl